Karin Schijf-Winter

Drawing to health

Ongrijpbare lichamelijke ongemakken worden door producten van Life-Maxx geëlimineerd waardoor het welbevinden en de kwaliteit van het leven toeneemt.

mensgericht want iedere hulpvraag vraagt om een persoonlijke toelichting

Dennis Van der Heijden

Makkelijk bestellen, goede communicatie tijdens bestel- en bezorgproces.

Janine

Ik vind de producten ronduit van goede kwaliteit en ik wordt blijer bij iedere bestelling

Precies dat in het aanbod wat belangrijk is en geen poespas

Petra

Bevrijdend. Veel meer rust in mijn hoofd en lichaam. Geweldig!

het werkt!

Goed product

Straling wordt goed geweerd

Jammer, dat niet alle kleuren, die op de site genoemd en getoond werden, nog verkrijgbaar waren en dat de legergroene cap, die ik bestelde veel meer grijs dan groen blijkt te zijn. De cap zit goed... Jammer, dat niet alle kleuren, die op de site genoemd en getoond werden, nog verkrijgbaar waren en dat de legergroene cap, die ik bestelde veel meer grijs dan groen blijkt te zijn. De cap zit goed dus houd ik 'm.

Bestelling werd op maandag gedaan en de volgende dag al bezorgd.

Yvette Timmer

Ik heb nu een tweede bestelling geplaatst en wederom goede kwaliteit. Ben erg tevreden.

Goede kwaliteit beschermingsmiddelen tegen straling. Prettig telefonisch advies, nemen echt de tijd voor je.
Snelle verzending vanuit hen.

Nele Kindt

Ik kocht de anti-straling laptop doek- Swiss shield.
Deze doet niet wat hij belooft te doen.
Ik ben heel erg ontgoocheld!!

Reactie Life-Maxx:

We betreuren dat u twijfelt aan ons product. Meerdere keren hebben we u benaderd om uitleg te geven. Zowel via mail als per telefoon (antw.app.) maar we hebben helaas geen reactie van u mogen... We betreuren dat u twijfelt aan ons product. Meerdere keren hebben we u benaderd om uitleg te geven. Zowel via mail als per telefoon (antw.app.) maar we hebben helaas geen reactie van u mogen ontvangen.
We hebben geprobeerd u uit te leggen dat de wijze van meten niet juist is (zoals ook op de site vermeld staat).
U dient het meet apparaat in de laptopdoek te wikkelen en het mobiel erbuiten te laten. U ziet dan dat de meter niet meer uitslaat.
U hebt het mobiel in de laptopdoek gewikkeld om te zien of hij nog ontvangst heeft. Dit is niet juist omdat het mobiel gaat opschalen naar hogere frequenties om toch de zendmast en/of de router te bereiken. De stof heeft een hoge afscherming maar als u een zender/ontvanger erin wikkelt, dan creëert u het omgekeerde effect. U beschermt uw lichaam met de laptopdoek en dat is ook geen zender/ontvanger gelukkig. Inmiddels is het aankoopbedrag naar u teruggestort.

Positief

Snelle en leuke reactie op mijn mail aan jullie.