Fotografie Nicky Apers

Zéér tevreden, zowel over de service, als de vriendelijkheid!

Persoonlijke aanpak, wat ik dus heel belangrijk vind.

Zeer effectieve stickers en snelle levering

Correct en goede producten

Elsa Andersson

The quality is great, you can feel it immediately. After a few days using the products I feel more relaxed. I think it was a positive investment. My body will thank me later. So nice that the... The quality is great, you can feel it immediately. After a few days using the products I feel more relaxed. I think it was a positive investment. My body will thank me later. So nice that the company is now active in my country.

Delivering abroad (Sweden), Clear website, Fair price=quality

Duidelijke website, snelle levering en mooie producten. Kwalitatief erg goed. De werking kan ik nog niet verifiëren omdat ik de emf slaapzak pas net een dag heb. De tests zien er indrukwekkend uit... Duidelijke website, snelle levering en mooie producten. Kwalitatief erg goed. De werking kan ik nog niet verifiëren omdat ik de emf slaapzak pas net een dag heb. De tests zien er indrukwekkend uit dus ben optimistische over het lange termijn effect.

Duidelijke informatie. Mooie producten. Snelle levering.

Annelies

Zeer tevreden over de producten, ook snelle levering

Snelle levering, goede mooie producten

Perfect geen lastvan straling meer

Fijn materiaal

Barry Peters

Uitstekend

Goede mooie producten, overzichtelijke website, zeer snelle levering

Helpt in dagelijks leven

haalt de scherpe randjes van mijn klachten af

Top, snelle levering.

Snel en eenvoudig bestellen

Bart Aga

Ik heb het product nog niet ontvangen , dus ik kan later nog s iets schrijven over het product zelf . De website is heel mooi en heel duidelijk en informatief wat ik belangrijk vind . Je weet echt... Ik heb het product nog niet ontvangen , dus ik kan later nog s iets schrijven over het product zelf . De website is heel mooi en heel duidelijk en informatief wat ik belangrijk vind . Je weet echt gedetailleerd wat je koopt als je online bestelt . De prijzen van sommige produkten zijn te hood voor mijn laag inkomen . spijtig . Spijtig ook dat we in een tijd/maatschappij leven waarin we onze eigen gezondheid kapot maken door EMF s en dat we dat dan vooruitgang noemen en dat we onszelf tegen onszelf moeten beschermen . Dit is een bedenking die niet et julkie rechtstreeks te maken heeft natuurlijk .

Ziet er goeie kwaliteit uit allemaal. Ik heb Lifemaxx aan vrienden al aanbevolen .