Top, snelle levering.

Snel en eenvoudig bestellen

Bart Aga

Ik heb het product nog niet ontvangen , dus ik kan later nog s iets schrijven over het product zelf . De website is heel mooi en heel duidelijk en informatief wat ik belangrijk vind . Je weet echt... Ik heb het product nog niet ontvangen , dus ik kan later nog s iets schrijven over het product zelf . De website is heel mooi en heel duidelijk en informatief wat ik belangrijk vind . Je weet echt gedetailleerd wat je koopt als je online bestelt . De prijzen van sommige produkten zijn te hood voor mijn laag inkomen . spijtig . Spijtig ook dat we in een tijd/maatschappij leven waarin we onze eigen gezondheid kapot maken door EMF s en dat we dat dan vooruitgang noemen en dat we onszelf tegen onszelf moeten beschermen . Dit is een bedenking die niet et julkie rechtstreeks te maken heeft natuurlijk .

Ziet er goeie kwaliteit uit allemaal. Ik heb Lifemaxx aan vrienden al aanbevolen .

Monica

Amazing products! I feel much better after a few days of using these products. I sleep better and have more energy during the day. Recommend!

Quality products

Angelique Steehouwer

Goede service en levering.

Sterk materiaal,mooi afgewerkt.

Fijne ervaring snelle levering

Flexibele nabestelling

Prima levering

Snel geleverd

Razendsnelle verzending, goed verpakt en als extraatje een klein cadeautje gekregen.

Anneke Dorland De Adelaar

Absoluut geen klachten en maak ook veel reclame voor jullie omdat ik een praktijk heb.

als ik het uit test op mijn manier dan is dit een heel goed product

Sandra Reijers

Goede producten die werken

Een hele fijne pet gekocht
Als ik die pet op heb heb ik rust in mij hoofd