Wij hebben de Stralingsvrije basis zwart met Antw.App. met 1x uitbreidingsset SwissVoice Epure V2 gekocht. Het werd snel geleverd en het werkt prima. Was fijn geweest als er de orginele... Wij hebben de Stralingsvrije basis zwart met Antw.App. met 1x uitbreidingsset SwissVoice Epure V2 gekocht. Het werd snel geleverd en het werkt prima. Was fijn geweest als er de orginele gebruiksaanwijzing was meegeleverd. Nu zat er een beknopte versie in de doos en heb ik via de website van SwissVoice er een gedownload.

Mooie materialen

Nienke

Snelle en vriendelijke reacties van de klantenservice via email, snelle afhandeling en verzending.

Life- Maxx heft goede oplossing geboden na behoorlijk vertraging vanwege feestdagen.

Matige geluidskwaliteit en functie om antwoordapparaat via andere telefoon te beluisteren werkt niet

Bedrijf ok maar produkt niet

Reactie Life-Maxx:

Wat jammer dat het product niet aan uw verwachtingen voldoet. Er zit een Nederlandse gebruiksaanwijzing bij en we hebben filmpjes op YouTube geplaatst. Mochten we verder nog iets voor u kunnen... Wat jammer dat het product niet aan uw verwachtingen voldoet. Er zit een Nederlandse gebruiksaanwijzing bij en we hebben filmpjes op YouTube geplaatst. Mochten we verder nog iets voor u kunnen betekenen dan horen we dit graag.

Astrid

Bescherming voor je zelf. Goed product. En snelle levering

Marjolijn

Ik hoop dat het werkt. Nog te kort ervaring ermee

Goed. Het bestellen lukte niet, maar door de mail heen en weer werd ik toch snel netjes geholpen.

Het produkt werkt goed. Ik werd goed geholpen toen het niet lukte. En dat was heel fijn. Ook omdat het net tegen het weekend was. Er werd snel gereageerd.

G.J.T. Beekelaar

Fijn, vriendelijk en meedenkend

Super fijne producten. Beschermen zeker en met de biotensor meetbaar tegen straling.

Kwaliteit vd producten is hoog