Snel en goed reageren op vragen.
Besteld product voldoet zeer goed.

Zeer behulpzaam en zeer goede service

Kreeg bij bestelling van 8 stickers heel aardig twee stickers kado!

Deze keer heb ik alleen antistralingsstickers gekocht voor mijn mobiele telefoon. Daar ben ik zeer tevreden mee, ik kan nu rustig mobiel bellen zonder de trillingen van de straling van mijn... Deze keer heb ik alleen antistralingsstickers gekocht voor mijn mobiele telefoon. Daar ben ik zeer tevreden mee, ik kan nu rustig mobiel bellen zonder de trillingen van de straling van mijn mobieltje. Heerlijk !!!

Gemakkelijke en snelle bestelling en aflevering

Tot op heden zijn wij tevreden over hun product.

Wij kregen telefonisch keurig afdoende informatie vooraf. Op de website was niet alles duidelijk.

Wij zijn erg tevreden over de service van Life-Maxx. Ruim een jaar geleden kochten we een telefoon, maar na een half jaar deed hij het niet meer. Omdat we aan het verbouwen waren dachten we dat het... Wij zijn erg tevreden over de service van Life-Maxx. Ruim een jaar geleden kochten we een telefoon, maar na een half jaar deed hij het niet meer. Omdat we aan het verbouwen waren dachten we dat het aan de bekabeling lag, maar onlangs bleek dat de batterij kapot was. Na één mailtje aan Life-Maxx kregen we meteen en kosteloos een nieuwe batterij toegestuurd. Een fantastische service@

Mijn eerste ervaring. Prima levering en op tijd en goed werkend product.

Francesc

Snelle bezorging en super product

Roos

Ik heb de life-maxx stickers en 2 life-maxx huistelefoons besteld en de producten bevallen tot nu toe erg goed. Ik merk al echt verschil voornamelijk thuis. Er hangt minder spanning en dat geeft een... Ik heb de life-maxx stickers en 2 life-maxx huistelefoons besteld en de producten bevallen tot nu toe erg goed. Ik merk al echt verschil voornamelijk thuis. Er hangt minder spanning en dat geeft een fijnere sfeer. De sticker op de telefoon valt bijna niet op en geeft goede bescherming. De producten zijn zeker aan te raden.

Minder straling, goed design, duidelijke website

Bijzondere producten, goede service, duidelijke website

goede kwaliteit, geloofwaardig

Reactie Life-Maxx:

Dank u wel voor uw feedback. We zijn bezig om onze eigen kledinglijn op te zetten. De baby mutsjes zijn inmiddels klaar en komen volgende week op de site. De volgende stap zijn inderdaad langere... Dank u wel voor uw feedback. We zijn bezig om onze eigen kledinglijn op te zetten. De baby mutsjes zijn inmiddels klaar en komen volgende week op de site. De volgende stap zijn inderdaad langere hemdjes, die de belangrijke delen van het lichaam beschermen.