Riet Slabbers

Geeft duidelijke informatie.

Supersnelle levering!

Janet

Snelle nette levering
Ook via mail snelle en duidelijke reactie

Snel en goed reageren op vragen.
Besteld product voldoet zeer goed.

Zeer behulpzaam en zeer goede service

Kreeg bij bestelling van 8 stickers heel aardig twee stickers kado!

Deze keer heb ik alleen antistralingsstickers gekocht voor mijn mobiele telefoon. Daar ben ik zeer tevreden mee, ik kan nu rustig mobiel bellen zonder de trillingen van de straling van mijn... Deze keer heb ik alleen antistralingsstickers gekocht voor mijn mobiele telefoon. Daar ben ik zeer tevreden mee, ik kan nu rustig mobiel bellen zonder de trillingen van de straling van mijn mobieltje. Heerlijk !!!

Gemakkelijke en snelle bestelling en aflevering

Tot op heden zijn wij tevreden over hun product.

Wij kregen telefonisch keurig afdoende informatie vooraf. Op de website was niet alles duidelijk.

Wij zijn erg tevreden over de service van Life-Maxx. Ruim een jaar geleden kochten we een telefoon, maar na een half jaar deed hij het niet meer. Omdat we aan het verbouwen waren dachten we dat het... Wij zijn erg tevreden over de service van Life-Maxx. Ruim een jaar geleden kochten we een telefoon, maar na een half jaar deed hij het niet meer. Omdat we aan het verbouwen waren dachten we dat het aan de bekabeling lag, maar onlangs bleek dat de batterij kapot was. Na één mailtje aan Life-Maxx kregen we meteen en kosteloos een nieuwe batterij toegestuurd. Een fantastische service@

Mijn eerste ervaring. Prima levering en op tijd en goed werkend product.

Francesc

Snelle bezorging en super product