Margriet Bakker

Fijn dat er producten bestaan die straling tegen houden.

Ik had een extra handset besteld i.p.v. een telefoon met een basisstation. En die laatste wilde ik hebben. Mijn fout, niet goed gekeken bij het bestellen. Met Life-Maxx contact opgenomen en werd... Ik had een extra handset besteld i.p.v. een telefoon met een basisstation. En die laatste wilde ik hebben. Mijn fout, niet goed gekeken bij het bestellen. Met Life-Maxx contact opgenomen en werd door hen bijzonder goed geholpen. Vriendelijk, persoonlijk en deskundig, dat is mijn indruk.

fijne service, wekt vertrouwen, het product moet ik nog wel gaan gebruiken, pas dan raak ik helemaal overtuigd (ik denk dat dat gaat lukken!!)

Anke Redeker

Zeer goed: snelle levering en goede support

alles gaat professioneel

snelle levering

Telefonisch goed bereikbaar. wordt hulpvaardig prettig te woord gestaan.

Snelle levering uit voorraad. Telefonisch goed bereikbaar. Goede afhandeling van de bestelling. Goede prijs

F.Visscher

Mijn ervaring is zeer positief. Een bedrijf kenmerkt zich vaak als je als consument vragen hebt m.b.t. de werking, aansluiting e.d. Zeker Janine Delfsma heeft zich op dit "vlak" prima ingezet en... Mijn ervaring is zeer positief. Een bedrijf kenmerkt zich vaak als je als consument vragen hebt m.b.t. de werking, aansluiting e.d. Zeker Janine Delfsma heeft zich op dit "vlak" prima ingezet en heeft mijn probleem uitstekend opgelost.

Service en bereikbaarheid

Jeroen van der Kruijf

In begin even zoeken ivm erg kleine en niet altijd duidelijke gebruiksuaanwijzing ,af en toeeen loep nodig om te zien wat er in staat.
Nu alles goed is geprogrammeerd ,zijn wij zeer tevreden...
Nu alles goed is geprogrammeerd ,zijn wij zeer tevreden over het gebruik ,geluid ,beltoon ,kort samengevat een prima telefoon,

vormgeving,gebruiksgemak

Tevreden over product en afhandeling.

Informatie over straling.

Wij zijn heel tevreden.

Anke Redeker

Zeer goede ervaring

Snelle levering en goede verpakking