Snelle levering.

R. van Balen van Biori - bio-fotonen therapie

(Bewerkt)

Ik ben therapeut en kan meten of de straling wel of niet goed met de Life-Maxx buiten de mens gehouden kan worden. Ik meet dus letterlijk de mens door die de life-maxx gebruikt. Ik heb de LifeMaxx... Ik ben therapeut en kan meten of de straling wel of niet goed met de Life-Maxx buiten de mens gehouden kan worden. Ik meet dus letterlijk de mens door die de life-maxx gebruikt. Ik heb de LifeMaxx voor mezelf besteld en dus eerst doorgemeten samen met mijn telefoon maar deze gaf voor mij geen adequate verbetering aan. Dat ligt geheel aan mijn eigen persoonlijkheid en niet direct aan het product. Dat hoeft dus niet in te houden dat het voor anderen niet goed zou zijn.
Maar voor mij zelf: ik zal de Life Maxx dus niet gaan gebruiken.

Reactie Life-Maxx:

Goedemiddag,
Het is inderdaad mogelijk dat hij op uw stralingsbelasting te weinig invloed heeft, dit komt gelukkig weinig voor.
U hebt uiteraard het recht om het product te retourneren, wij...
Goedemiddag,
U hebt uiteraard het recht om het product te retourneren, wij zullen u de betaling direct terugboeken. Wij bedanken u voor uw feedback.

Ik heb de stickkers recentelijk ontvangen, dus nog te weinig tijd om dit te beoordelen

Reactie Life-Maxx:

graag horen we uw ervaring met onze producten in een later stadium.
Als we u kunnen helpen, dan horen we dit graag van u.

Ging prima.

Neen

Prima! Duidelijk! Snelle levering. Bijtstok zou erbij zitten, helaas was het op en zat er een nuk Flesjes bij. Helaas heb Ik hier Flesjes genoeg en had ik graag de bijtstok gewild..

M. Okutucu

Makkelijk besteld en snelle levering. We kregen nog een extra kado erbij! We zijn erg blij met onze babyfoon van Nuk.

Snel en goed geleverd, prettig telefonisch contact gehad, info op website is wat summier.

Goed telefonisch een vraag kunnen stellen voordat ik bestelde.

Yvonne

Duidelijkheid over aangeboden producten

snel, ik had op meer vertraging gerekend rondom de feestdagen

Roland Hoek

Prettige firma