Is ok

No

Judith van Os

Ik heb reeds 5 stickers aangeschaft en 3 stralingsvrije telefoons die inmiddels zijn geïnstalleerd. Heb er alle vertrouwen in dat deze producten werken. Levering was volgende dag in huis. Nu heb ik... Ik heb reeds 5 stickers aangeschaft en 3 stralingsvrije telefoons die inmiddels zijn geïnstalleerd. Heb er alle vertrouwen in dat deze producten werken. Levering was volgende dag in huis. Nu heb ik stickers op alle telefoons en iPads geplakt en hoop minder last te hebben van tintelingen in de armen en handen......

Ik had per ongelijk kort na elkaar 2 bestellingen geplaatst en werd door de eigenaar daarover gebeld of dat wel de bedoeling was. Vond ik heel netjes. Maak je tegenwoordig niet meer mee.

Petra Morel

Vriendelijk en behulpzaam

Snelheid

eric Simons

De producten die er zijn zijn prima.
is het een idee om producten uit te breiden naar bv beschermende kleding tegen straling in het algemeen ,
of beschermde assesoires of...
De producten die er zijn zijn prima.
of beschermde assesoires of kledingassesoires tegen straling.
Of objecten die meer beschermen tegen straling.

dat zou interessant zijn en ik zou het misschien kopen.

Prima,

Site ziet er netjes uit

Werking nog moeilijk te zeggen!! Maar wel klein en plat makkelijk op laptop en telefoon te plakken

Dat het zo plat is

Susan de Man

Telefoon besteld, goed afgehandeld snel geleverd!

VOF de Levensstroom

Ik kan nog niet helemaal voelen of de stickers daadwerkelijk werken. Maar met bijv. langdurig bellen voel ik de straling minder dan voorheen.