Michel van Manen

Negatief

Slechte huurunit. Is vies en beschadigd geleverd.

Beste,
Hartelijk dank voor uw beoordeling van onze webshop. Fijn dat u tevreden bent over onze snelheid van levering en de informatie die wij bieden op de site.
U geeft aan een huurunit te...
Beste,
U geeft aan een huurunit te hebben ontvangen die vies en beschadigd was. Wij hebben hierover al even contact gehad. De huurluchtreinigers zijn gebruikte systemen die vaak al enige keren heen en weer gestuurd zijn. Gebruikssporen als krassen en lichte beschadigingen zijn dus te verwachten. Elke huurunit wordt echter voordat deze de deur uit gaat gecontroleerd, getest en gereinigd door onze service monteur en vies zouden ze dus niet mogen zijn. Wij vinden het heel vervelend dat dit in uw geval blijkbaar wel het geval was en hebben onze monteur hierop aangesproken.

Rietmart

Uitmuntende ervaring. Zo zouden álle internetbedrijven moeten werken. Wij zijn het apparaat zelf op gaan halen. Duidelijke uitleg over installatie, plaatsing en werking ontvangen. Helaas bleek ons... Uitmuntende ervaring. Zo zouden álle internetbedrijven moeten werken. Wij zijn het apparaat zelf op gaan halen. Duidelijke uitleg over installatie, plaatsing en werking ontvangen. Helaas bleek ons huurexemplaar kapot te zijn. Na een telefoontje aanbod ontvangen voor gratis retourzending ter reparatie en al binnen enkele dagen weer terug ontvangen mét daarbij een nieuwe ingang van de huurperiode. Top!
De luchtreiniger daarna aangeschaft en inmiddels ruim 5 maanden in gebruik. Je staat versteld wat het apparaat aan vuildeeltjes (én nicotine) aantrekt. De reiniging van de huls is super simpel en dus snel uit te voeren. OK, aanschafprijs is hoger, maar daarna geen extra kosten voor vervanging van filters meer. Bovendien is de reiniger fluisterstil.

De informatie zoals vermeld op de site onder het kopje "installatie" klopt als een bus: het apparaat moet écht wel minimaal een meter rondom vrij staan en dan nóg zul je aanslag op rondom aanwezige meubels en muren ervaren. Alhoewel ik al een regelmatige poetser was heeft het mij in ieder geval aangezet om, in ieder geval het gebied en de spullen rondom de luchtreiniger, nu nóg wat vaker een korte extra beurt te geven. Je wordt gigantisch met je neus op de feiten gedrukt als je ervaart hoeveel (vieze) stofjes/luchtdeeltjes er eigenlijk in je huis neerdwarrelen. Dit zal mede komen door het feit dat er hier in huis vrijwel altijd wordt geventileerd middels een open raampje e/o deur.
N.B.
Doordat de luchtreiniger zo vrij dient te staan kan ik mij voorstellen dat gebruikers met een niet al te grote huiskamer (zoals die van ons) wellicht problemen hebben met het feit dat e.e.a. niet bepaald "mooi" staat in huis. Het apparaat heeft een strak modern uiterlijk; heeft jouw inrichting een heel andere sfeer, hou er dan rekening mee dat ie wellicht wat uit de toon valt. Maak voor aanschaf dus een goede afweging tussen wat belangrijker voor je is: een perfect plaatje of de voordelen van de luchtreiniger. Ik weet het inmiddels wel ;-)

Snelle, duidelijke, rechtstreekse communicatie. Erg prettig dat daarnaast tevens telefonisch contact mogelijk is.

Niet m.b.t. bedrijfsvoering, maar v.w.b. het produkt: het zou voor toekomstige kopers mooi zijn als wat meer keuze in stijl mogelijk zou zijn, zoals met het type Signature reeds het geval is voor... Niet m.b.t. bedrijfsvoering, maar v.w.b. het produkt: het zou voor toekomstige kopers mooi zijn als wat meer keuze in stijl mogelijk zou zijn, zoals met het type Signature reeds het geval is voor mensen met een wat klassieker interieur.

Beste,
Hartelijk dank voor het delen van uw positieve ervaring met ons product en onze dienstverlening. Wij waarderen het dat u de tijd heeft genomen zo'n uitgebreide review te delen en zijn blij om te horen dat u nog steeds blij bent met het apparaat.
Bij de ontwikkeling van het product geven wij ook zeker de terugkoppelingen van onze klanten door voor wat betreft design. De Signature is inderdaad het gevolg van feedback uit verschillende landen dat zilvergrijs niet in elk interieur even mooi is.

rainbow

Lightair besteld en geleverd.

zeer snelle oplossingsgerichte reaktie.
Geleverd in 24 uur.

nee

Zeer klantvriendelijk. Had voor 2 maanden gehuurd en wou toch een maand vroeger afzien van aanschaf omdat het voor mij toch niet de meest praktische oplossing was. Geen enkel probleem.Kon `m zo... Zeer klantvriendelijk. Had voor 2 maanden gehuurd en wou toch een maand vroeger afzien van aanschaf omdat het voor mij toch niet de meest praktische oplossing was. Geen enkel probleem.Kon `m zo terugsturen.

MCH Voskuilen

Goed, eerlijk, betrouwbaar, goed bereikbaar telefonisch, efficiënt, uitstekende service

telefonisch contact snel, efficiënt, eerlijk , betrouwbaar

Yocarini

Het was de eerste keer en ik ben uitermate tevreden

Looijmans

Duidelijke site met de verschillende luchtreinigers en wat ze doen.

Duidelijke informatie over wat je koopt.
Hebben hem nu ruim een week in huis en aan de luchtreiniger is te zien dat deze heeft gewerkt.

De luchtreiniger is aan de prijzige kant, maar je mag anderzijds ook wel wat over hebben voor je gezondheid.

H. Ottenheijm

Ik ben van mening dat ik 'n beetje op het verkeerde been ben gezet via de site om twee redenen. De elektrische lading van het metalen onderdeel waardoor er een plastic hulpstuk op het apparaat moet.... Ik ben van mening dat ik 'n beetje op het verkeerde been ben gezet via de site om twee redenen. De elektrische lading van het metalen onderdeel waardoor er een plastic hulpstuk op het apparaat moet. En of ik dit plastic hulpstuk makkelijk kan verwijderen, dat vraag ik me af. Het maakt het geheel niet fraaier. Dat kon ik op de site niet zien.
Daarnaast werd er in de handleiding aangegeven dat er 8 lampjes bij moeten zitten maar dat is niet zo. Na telefonische navraag was het antwoord dat die toch niet kapot gaan.

vriendelijke behandeling maar accepteren dat het is zoals het is.

Maak op de site duidelijk hoe het werkelijk is. Geen constateringen achteraf.

Geachte,
Geachte,
Hartelijk dank voor uw review. De collector van de LightAir is inderdaad statisch geladen, dit wordt ook zo gedemonstreerd in de diverse video's op onze site. Omdat sommige mensen het vervelend vinden als ze per ongeluk de collector aanraken in het voorbijgaan of kinderen of huisdieren hiertegen willen beschermen, wordt er een beschermkap meegeleverd die u om de collector heen kunt plaatsen. De beschermkap is echter zeker niet verplicht en wordt dus op de meeste foto's niet afgebeeld. De beschermkap kunt u overigens zeer eenvoudig over de collector schuiven en ook weer makkelijk verwijderen.
In de handleiding staat inderdaad nog steeds dat er 4 reserve lampjes bij de LightAir zitten. Dit is echter niet meer zo. In al de jaren dat wij de LightAir nu verkopen, is gebleken dat deze lampjes nooit kapot gaan en het dus niet nodig is om hiervoor reserve lampjes mee te leveren. Zoals waarschijnlijk aan de telefoon ook is gezegd kunnen we altijd vervangende lampjes leveren mocht u onverhoopt toch problemen met de lampjes. Dit is gewoon garantie. Daar kunt u op vertrouwen.

Top

Klantenservice was heel snel, en we konden onze light-air opsturen voor reparatie, en kregen alles vergoed, zelfs zonder factuur. Dat is toch service??

Paula Cohen

HabitatSollutions is een zeer betrouwbaar bedrijf met heel veel geduld en snelle serice.
Ik woon (denk ik) op een aardstraal

De Lightair IonFlow 50 is in principe een zeer mooie, schone, makkelijk te onderhouden en decoratieve oplossing voor wie om wat voor reden dan ook het leefklimaat in huis wil verbeteren.

Ontdekken hoe storingen voorkomen kunnen worden.
Ik hoop dat ik nu wel zonder omruilgarantie kan genieten van dit nieuwe exemplaar Dank U wel!!