J.A. Zandwijk

Snelle levering. Duidelijk overzicht van beschikbare producten.

M van Reijendam

Mijn kussen werd al vrij snel geleverd, sneller dan ze verwacht hadden.

HM van gemert

Er is een probleem ‘morgens ik slaap heel lang uit!!!!!
Bedankt voor dit heerlijke slaap comfort
Henny van Gemert.

Ron Kompeer

Prima ervaring. Levering vond na enkele dagen plaats. Comform specificatie.

Goede uitleg op website

A.M.H. Koekkoek

Goede informatie op de website en snelle levering van de producten.

Goede kwaliteit van de producten

Bernice

(Bewerkt)

Helaas na 2 maanden is de hoes kapot van de mikoala body erg dunne stof trekt zo de rits kapot. Heb ligwijzer een bericht gestuurd en er wordt nu op hun kosten een nieuwe hoes toegestuurd

Ivonne Lagerweij

In mijn zoektocht naar een nieuw kussen kwam ik steeds weer hier uit. De combi van de achtergrond en vaardigheden van de ontwikkelaars schiep bij mij vertrouwen. En inderdaad, nooit eerder zo'n goed... In mijn zoektocht naar een nieuw kussen kwam ik steeds weer hier uit. De combi van de achtergrond en vaardigheden van de ontwikkelaars schiep bij mij vertrouwen. En inderdaad, nooit eerder zo'n goed en passend kussen gehad!

Erika

Zowel het kussen als de rol gekocht. Binnen een week heen rugpijn meer! Zelfs in de caravan geen klachten gehad!
De rol ligt lekker maar s nachts blijf ik er niet op liggen. Wellicht als hij aan een kant plat zou zijn of wanneer er een anti slib kant aan zou zitten dat dit beter zou gaan.
Ben echter zeer gelukkig met het pijn vrije resultaat.

F. Eland

Goede, snelle levering en voorlichting

Debbie

Bij Ligwijzer het Mikoala kussen besteld. De bestelling ging perfect, de levering snel. En het kussen slaapt heerlijk. Erg blij mee!