Ingrid

Snelle levering. Goede kwaliteit.

Goed product. Doet wat het beloofd.

Chonticha

Op een enqueteformulier had ik ingevuld dat ik behoefte had aan een steviger, dikker Mikoala body pillow (met name aan de zijde waarop mijn hand/onderarm rust). Ik ontving al snel een respons per... Op een enqueteformulier had ik ingevuld dat ik behoefte had aan een steviger, dikker Mikoala body pillow (met name aan de zijde waarop mijn hand/onderarm rust). Ik ontving al snel een respons per email van Jan Willem waarin mij werd aangeraden om extra vulling te proberen; iets waar ik wel naar had gekeken, maar volgens de webshopinfo zou er niets meer in voorraad zijn, dus ik had niets besteld. Volgens Jan Willem was deze info niet correct, en omdat het niet lukte om via de webshop een bestelling te plaatsen, heeft hij een zak vulling laten opsturen en ik kon de kosten achteraf betalen. Ik kan bevestigen dat de extra vulling prima heeft geholpen. Voor wie geinteresseerd is: er past een hele zak extra vulling in het body pillow en het ligt echt voortreffelijk! Het enige nadeel hiervan is dat het katoenen kussensloop nu net iets te krap is; je moet het met beleid dichtritsen.

Erg snel met reageren en afhandelen van verzoeken en vragen. Super!

R. Langhorst

Prima service

Fanny Molenwijk

Snelle levering, goed product. Ideaal dat t kussen in hoogte is in te stellen.

Renate

Snelle service! Veel eerder in huis dan aangegeven.

Ik vond het kussen, na twee maanden uitproberen iets te dun. Het bedrijf stuurde gelijk een extra zakje vulling toe.

Hennie Molendijk

Goede duidelijke uitleg

Snelle afhandeling

S van Aart

Prima levering

Lengte bodypillow is prima en goed te wassen

E. Klaassen

Jaren geleden al de kussens met slopen besteld, nu waren de slopen toch echt versleten. Voor mij was het wel zoeken op de site, omdat niet duidelijk was waar ik daarvoor moest klikken. Ik... Jaren geleden al de kussens met slopen besteld, nu waren de slopen toch echt versleten. Voor mij was het wel zoeken op de site, omdat niet duidelijk was waar ik daarvoor moest klikken. Ik interpreteerde het plaatje anders dan die bedoeld was. Bovendien kon ik die kleine afbeeldingen vanwege mijn ogen niet goed zien.

Niet bijzonder. Ze reageren bij een vraag die je hebt.

Alice Rowaan

Ik kon gemakkelijk en snel bestellen en had de kussens ook gauw in huis. De kussens zijn uitstekend op de juiste hoogte te brengen, zien er mooi uit, liggen heel aangenaam en zitten stevig in... Ik kon gemakkelijk en snel bestellen en had de kussens ook gauw in huis. De kussens zijn uitstekend op de juiste hoogte te brengen, zien er mooi uit, liggen heel aangenaam en zitten stevig in elkaar. Nog nooit zulke goede gehad!

Het kussen ligt beter dan alle andere die ik ooit heb gehad en vermindert mijn klachten duidelijk.

W. van der Graaf

Ben erg blij met het hoofdkussen, is even wennen maar nu wil ik niet anders meer!