Mevr. van Kempen

Ik kende het bedrijf niet. Mijn mensendieck-therapeut raadde mij aan dit kussen aan te schaffen. Ik heb het meteen gedaan en de volgende dag werd het keurig bezorgd.

Snelle levering.

sdv

In Google Shopping stond er gratis verzending, maar in de shop werd er wel verzendkosten gerekend. Slechte bereikbaarheid. Er werd niet gereageerd op e-mail. Ik werd door iemand te woord gestaan die... In Google Shopping stond er gratis verzending, maar in de shop werd er wel verzendkosten gerekend. Slechte bereikbaarheid. Er werd niet gereageerd op e-mail. Ik werd door iemand te woord gestaan die niets van computers wist. Ik herhaalde mijn vraag wel 10 keer, maar de telefoniste praatte er steeds doorheen waardoor ze mij nit begreep, heel irritant! Uiteindelijk werd de verbinding verbroken. Het leek wel of diegene niet van Mikoala was, maar van een fulfilment bedrijf ofzo.

nee

Erna Gouwens

Het uitzoeken en bestellen van het product ging snel, de uitleg over het product was ook eerlijk. Het is idd even uitzoeken en vooral uitproberen hoe het kussen het beste werkt met of zonder... Het uitzoeken en bestellen van het product ging snel, de uitleg over het product was ook eerlijk. Het is idd even uitzoeken en vooral uitproberen hoe het kussen het beste werkt met of zonder toevoegen van extra lagen. En dat het even wennen is zoals is aangegeven door het bedrijf

De uitleg over het product is meer dan voldoende.

Haerden Carina

Enkel iets besteld en op tijd ontvangenk

Ik ben van plan nog iets te bestellen want de kwaliteit van mijn mikoala is goed!

Petra

Fijne en duidelijke website met veel te vinden info. Snelle levering.
Mijn kussen bevalt goed.

Zie bovenstaand.

Annemarie

Zoals hieronder weergegeven

het kussen slaapt heerlijk.

Heijn

Gewoon postorder met mooie praatjes

Ella Kwakkestein

Snel geleverd. Kwaliteit vh kussen valt me tegen. Al heel snel wordt de vulling ‘harder’ Klinkt in zeg maar. Daardoor verliest hetbkussen vorm en volume en het kussen ‘kruipt’ in de hoes in elkaar... Snel geleverd. Kwaliteit vh kussen valt me tegen. Al heel snel wordt de vulling ‘harder’ Klinkt in zeg maar. Daardoor verliest hetbkussen vorm en volume en het kussen ‘kruipt’ in de hoes in elkaar waarsoor de hoes te groot wordt.
NU al de neiging vulling te moeten bijbestellen.

Geen negatief oordeel over t besrijf. Wel over de kwaliteit vh kussen.

E.J. Bouwman

Prima service, snelle bezorging

Prima voorlichting

Massagepraktijk V.O.E.L.

Goede informatie op de site over lighouding in bed / ontstaan van klachten waardoor je je bewuster wordt van een goede slaaphouding om klachten te voorkomen.

Betrouwbaar vanwege...

Betrouwbaar vanwege productontwikkeling door fysiotherapeuten.

Ik heb een massagepraktijk en vroeg Ligwijzer.nl om foldermateriaal met info om de producten van ligwijzer.nl bij mijn klanten aan te bevelen. Ligwijzer stuurden mij toen kortingscoupons op, waar... Ik heb een massagepraktijk en vroeg Ligwijzer.nl om foldermateriaal met info om de producten van ligwijzer.nl bij mijn klanten aan te bevelen. Ligwijzer stuurden mij toen kortingscoupons op, waar een aantal van mijn klanten al gebruik van hebben gemaakt. Ik vind dit een goede service!

Zelf ook erg tevreden met mijn mikoala kussen en mijn Hi4Pillow. Ik lig gelijk lekker en val eerder in slaap doordat ik niet continu aan het draaien ben.