Els van Overbeek

Mooie lijst, snel geleverd!

Roland van Schelven

Het ging allemaal at traag
product wel goed

Reactie Lijst op Maat:

Goedemiddag,
Wij betreuren dat uw levering langer geduurd heeft dan wij gewend zijn.
Goedemiddag,
Wij betreuren dat uw levering langer geduurd heeft dan wij gewend zijn.
Het object wat u wilde inlijsten, vergde wat mail wisseling vooraf, ook hebben wij een mosterstukje vooraf gestuurd.
Bij PostNL is het momenteel erg druk. Bovendien kampen zij met een hoog ziekteverzuim door corona. U heeft de lijst besteld op 7 april. Op 9 april is deze aangeleverd bij PostNL. Uiteindelijk is de lijst 14 april afgeleverd.
Wij zijn blij dat u tevreden bent over het product.
Met vriendelijke groet
Jos
Lijstopmaat.nl

Irma Keijzer

Wij hadden een grote lijst besteld voor een oud schilderij. Wij kregen de bestelde lijst snel en wij zijn heel tevreden met het resultaat. Wij hadden zelf iets verkeerd gedaan met de ophanging en... Wij hadden een grote lijst besteld voor een oud schilderij. Wij kregen de bestelde lijst snel en wij zijn heel tevreden met het resultaat. Wij hadden zelf iets verkeerd gedaan met de ophanging en een dag later kregen we daar nieuwe voor opgestuurd. Geweldige service!

Mark Perquin

Snel geleverd en perfecte lijst!

R. Blok

Zowel telefonisch zeer vriendelijk en behulpzaam, kreeg vlot verschillende staaltjes passe partouts desgevraagd toegestuurd, en ben zeer tevreden met de uiteindelijke op maat gemaakte lijst voor... Zowel telefonisch zeer vriendelijk en behulpzaam, kreeg vlot verschillende staaltjes passe partouts desgevraagd toegestuurd, en ben zeer tevreden met de uiteindelijke op maat gemaakte lijst voor mijn kunstwerk.

J. Maaskant

Zeer goed

tijs van olffen

Snelle levering en goed product

Judith Flink

Heel goed