Vriendelijk te woord gestaan, uitstekend mee gedacht en gecommuniceerd. Werk ziet er keurig uit. We zijn erg tevreden met het resultaat.
Peter van der Meer
Perfecte kwaliteit en mooie afwerking van de lijst en de passe partout, ze leveren heel snel.
Coen Suurs
Supersnel en mooie producten
Jose Alves
Frame keuzen is voldoende, service is zeer goed, ze geven je meerdere mogelijkheden om je doek/schilderij in te lijsten en persoonlijk bij mij thuis afgeleverd!!
Michel
Top bedrijf
Hanna De Palm
Prachtig lijst met een super snelle levering
Anton Rinsema
Snel, vriendelijk, correct en service, ik bestel mijn volgende lijst absoluut weer hier.
RS
Goede adviezen aan de telefoon over de meest geschikte lijst. Vervolgens een overzichtelijk bestellingsproces via de website. De lijsten arriveerden snel en zien er erg mooi uit. Al met al erg...Goede adviezen aan de telefoon over de meest geschikte lijst. Vervolgens een overzichtelijk bestellingsproces via de website. De lijsten arriveerden snel en zien er erg mooi uit. Al met al erg tevreden met de service en het product van Lijst op Maat!