M.C. Plooy

Bestelling werd uitstekend verwerkt en het product is uitmuntend

Marius Krooshof

Bestelling ging fout, maar is snel opgelost naar tevredenheid.

Mieke Van de Koot

Goede snelle levering. Product voldoet aan de verwachtingen.

Pim K

Great customer service, would highly recommend this company to anyone who asks

Linda Doppenberg

Goede communicatie en professionele adviezen.

Jan-Willem de Man

Top! Snel!

Tai Ho

Zeer tevreden over de service bij Lijst op Maat! Voor de bestelling had ik vragen over het gebruik van het bestellingformulier, en werd ik super helder telefonisch te woord gestaan. Na bestelling... Zeer tevreden over de service bij Lijst op Maat! Voor de bestelling had ik vragen over het gebruik van het bestellingformulier, en werd ik super helder telefonisch te woord gestaan. Na bestelling kwam mijn lijsten snel aan. Goed verpakt en in perfecte kwaliteit. Ook de maat is perfect op mm afgeleverd! Dit is super klantvriendelijk en er komen meer bestellingen aan! Ga zo door!

Reactie Lijst op Maat:

Dank u voor het compliment!
Jos van Lijst op maat

Jef Aarts

Erg goed dat ik werd gebeld om de specs te checken.
Uiteindelijke maatvoering was anders. Het paste gelukkig toch. Is er een standaard aanpassing tov de paspartout maat ? Zo ja, dan vermelden.

Reactie Lijst op Maat:

Goedemorgen,
Goedemorgen,
Wij hebben u inderdaad gebeld. In overleg met u hebben wij de specs veranderd, waardoor uw kunstwerk beter uit zou komen. Het klopt daarom dat deze specs anders zijn dan u bestelde.
Met vriendelijke groet
Jos van Lijstopmaat.nl