Gerard Selten

zie boven

Lex Vondenhoff

Makkelijk gevondenen op internet

Beschrijf hier uw ervaring:

Goede kwaliteit en snelle levering volgens afspraak

Pauline

Wat een geweldige service.....lijst kapot door mijn eigen schuld (verkeerde besteld ivm diamond painting) en er werd toch een nieuwe gestuurd. Chapeau

Geweldige service, snelle levering

Liesje

Prima geregeld!

Beschrijf hier uw ervaring:

Goed geregeld, word goed op hoogte gehouden, netjes op tijd bezorgd, top bedrijf!

Pauline Kösters

Lijsten Luca niet sterk, al 2 gebroken van de 4

Mariette Boek

Ik ben erg tevreden over de klantenservice van Lijstentoko. Er was een lijst kapot aangekomen, maar er werd direct een nieuwe verzonden. De communicatie verloopt goed en snel evenals de levering. Ik... Ik ben erg tevreden over de klantenservice van Lijstentoko. Er was een lijst kapot aangekomen, maar er werd direct een nieuwe verzonden. De communicatie verloopt goed en snel evenals de levering. Ik heb hiermee een goede webshop voor lijsten gevonden. Heel blij mee!

Walter

Beschrijf hier uw ervaring:

snelle levering en goed verpakt

R. Jansen

Snelle levering. Goede verpakking.

Zie boven

Coby quist

Snelle levering.

Goede kwaliteit. Zorgvuldig ingepakt

Frans van Loenhout

Mooie lijsten voor een redelijke prijs

Beschrijf hier uw ervaring:

3 van de 15 bestelde lijsten kwamen stuk aan, maar is inmiddels hersteld. Foutje...