Renate Konrad

Goede kwaliteit

Beschrijf hier uw ervaring:

Alle drie lijsten zijn van goede kwaliteit, maar het meest tevreden ben ik met de grote lijst van 40x50 met passe-partout. Ten eerste past een 30x40 schilderij precies in de passe-partout en ten... Alle drie lijsten zijn van goede kwaliteit, maar het meest tevreden ben ik met de grote lijst van 40x50 met passe-partout. Ten eerste past een 30x40 schilderij precies in de passe-partout en ten tweede is de prijs-kwaliteitsverhouding zeer goed! Die is bij de kleine lijsten minder. De afmetingen komen niet overeen met de anders zo handige overzichten op de site. Er valt (veel) te veel weg door de passe-partout. Jammer.

Louise Deelen

Voor de eerste keer een bestelling gedaan op deze site.

Beschrijf hier uw ervaring:

Mijn ervaring was goed je wordt op de hoogte gehouden over je bestelling. De bestelling qua produkt was goed en het wordt ook keurig en zorgvuldig ingepakt voor de verzending. Dit alles om nog eens... Mijn ervaring was goed je wordt op de hoogte gehouden over je bestelling. De bestelling qua produkt was goed en het wordt ook keurig en zorgvuldig ingepakt voor de verzending. Dit alles om nog eens hier op terug te komen wanneer ik weer een lijst nodig heb.

Mirte van der Klip

Goede ervaring!

Beschrijf hier uw ervaring:

Goede duidelijke website, snelle verzending en correct en veilig goed verpakt in doos, lijst zoals op foto en beschrijving website. Top!

Diederik Melis

Goed product, duidelijke communicatie en snelle levering

?

M. Coenen

Snelle levering en prima kwaliteit!

Ik ben zeer tevreden!

Karin Lammersma

(Bewerkt)

Binnenmaten van de passe-partouts komen niet geheel overeen met de informatie op de website. Van 1 lijst was de staander los en kon niet opnieuw bevestigd worden. Daar is een nieuwe achterwand voor... Binnenmaten van de passe-partouts komen niet geheel overeen met de informatie op de website. Van 1 lijst was de staander los en kon niet opnieuw bevestigd worden. Daar is een nieuwe achterwand voor in de lijst voor opgestuurd.

Beschrijf hier uw ervaring:

Bedrijf zoekt samen met klant naar een oplossing als artikel niet aan de verwachting voldoet.

Nathalie

Paar fotolijsten gekocht heel mooi

Beschrijf hier uw ervaring:

heel mooi en fijn en goeie levering

Gineke Los

Heel klantvriendelijk. Er wordt meegedacht als het niet loopt zoals het moet.

zie boven

Bert

Grote collectie, overzichtelijke website

Beschrijf hier uw ervaring:

Bij onze zoektocht naar een geschikte lijst kwamen wij bij lijstentoko uit. Via hun webwinkel kwamen we snel uit bij het gewenste formaat en uitvoering. Enig minpuntje: Via DHL liep de aflevering... Bij onze zoektocht naar een geschikte lijst kwamen wij bij lijstentoko uit. Via hun webwinkel kwamen we snel uit bij het gewenste formaat en uitvoering. Enig minpuntje: Via DHL liep de aflevering veel vertraging op.

Margriet

Veel keuze, klantvriendelijke webwinkel en netjes en snel geleverd

Beschrijf hier uw ervaring:

Fijne overzichtelijke website en product snel en netjes geleverd