Antonie

Na bestelling snelle levering

Beschrijf hier uw ervaring:

Goed. Ik vind alleen de verzendkosten wel heel erg hoog voor 1 lijstje.

Snelle en correcte levering.

Sandra Lagast

Beste website voor kaders!

Beschrijf hier uw ervaring:

Overzichtelijke website.. vlug gevonden waar ik op zoek naar was. Zeer goede prijs / kwaliteit verhouding. Vlugge levering. Hier zal ik zeker nog bestellen en mensen aanbevelen als ze op zoek zijn... Overzichtelijke website.. vlug gevonden waar ik op zoek naar was. Zeer goede prijs / kwaliteit verhouding. Vlugge levering. Hier zal ik zeker nog bestellen en mensen aanbevelen als ze op zoek zijn naar kaders!

Producten minder dan verwacht. Minder mooie uitstraling en 1 lijstje heeft zelfs een productiefout (snee in de lijst). Maar dat kan je pas zien als je de verpakking hebt verwijderd.

Matige kwaliteit

Reactie Lijstentoko:

Beste ,
Vervelend om te horen dat één van de artikelen een productiefout zou bevatten.
Uiteraard zullen wij dit artikel vervangen, ook wanneer het reeds in gebruik genomen is.
Graag...
Beste ,
Vervelend om te horen dat één van de artikelen een productiefout zou bevatten.
Graag ontvangen wij foto's van uw klacht.
Lijstentoko

Jos Sint Nicolaas

Had Lijstentoko gevonden via Google. Had een mooie foto van Michael Schumacher. Maat opgenomen en lijst besteld. Dag daarop werd de lijst al ontvangen. Afmetingen perfect. Foto paste er zo in. Mooie... Had Lijstentoko gevonden via Google. Had een mooie foto van Michael Schumacher. Maat opgenomen en lijst besteld. Dag daarop werd de lijst al ontvangen. Afmetingen perfect. Foto paste er zo in. Mooie rode rand. Kortom perfect. Leuk om zo zaken te doen. Goede prijs kwaliteit verhouding.

Beschrijf hier uw ervaring:

Perfect. Doen wat ze beloven. Verpakking en verzending OK.

Snel het gewenste product kunnen vinden en daarna besteld

CG

Duidelijke website. Snel geleverd. Keurig verpakt. Top !

Beschrijf hier uw ervaring:

Snel geleverd. Keurig verpakt. Top !

Astrid van Mill

Korte afleverperiode

Goedemiddag kwaliteit

irna Gommers

Hoi .
ik heb het foto lijstje helaas nog niet ontvangen.
hopelijk komt het snel. Graag tot horens
MVG irna Gommers. Steegse peelweg 100 5813bg Ysselsteyn

Reactie Lijstentoko:

Beste Irna,
Ik zie dat uw zending vertraging opgelopen heeft bij de transporteur maar inmiddels afgeleverd is.
Onze excuses voor de vertraging.
Is het product verder naar wens?
Met...
Beste Irna,
Onze excuses voor de vertraging.
Is het product verder naar wens?
Lijstentoko

Danielle

Snelle levering, in nette staat en voor een goede prijs.

Beschrijf hier uw ervaring:

Snelle levering, in nette staat en voor een goede prijs. In het verleden ook goed geholpen toen ik een bestelling wilde aanpassen. Fijne service.