A Kusters

Supersnel en topkwaliteit

Beschrijf hier uw ervaring:

Wat een snelle levering, precies zoals beloofd op de site. Top kwaliteit lijst met passe-partout. Prima prijs-kwaliteitsverhouding. Zorgvuldig ingepakt geleverd. Heel blij mee!

Ik heb een lijst gekocht bij LijstenToko.nl nadat ik eerder via de telefoon vragen over het product had gesteld.

Beschrijf hier uw ervaring:

Ik kreeg heldere antwoorden op mijn vragen aan de telefoon. De levering was snel en de lijst was netjes verpakt.

Prima kwaliteit en verzorging

Nederlands Mijnmuseum

De website ziet er professioneel uit en laat op een goede manier de producten zien.

Beschrijf hier uw ervaring:

Met het bedrijf hebben wij de beste ervaringen.
Mocht er ooit sprake zijn van een onduidelijkheid dan doet de service-afdeling zich alle moeite om deze onduidelijkheid weg te nemen.

Ondanks dat het product niet op voorraad was, werd het toch al na een paar dagen geleverd.
Correct op de hoogte gehouden van de levering.
Product ziet er mooi en stabiel uit.

Meer dan uitstekend

Beschrijf hier uw ervaring:

Een van de drie bestelde lijsten kwam aan met een gebroken ruit. Is echter prima opgelost.

Joleen

Heb onlangs 3 lijsten gekocht. Waren op de overzichtelijke website goed afgebeeld, met mogelijkheid tot inzoomen op details. In werkelijkheid bleken ze ook precies zo te zijn, alleen dan echter... Heb onlangs 3 lijsten gekocht. Waren op de overzichtelijke website goed afgebeeld, met mogelijkheid tot inzoomen op details. In werkelijkheid bleken ze ook precies zo te zijn, alleen dan echter natuurlijk.

Beschrijf hier uw ervaring:

Ik heb eerder ook al lijstjes gekocht bij Lijsten Toko. Helaas was tot twee keer toe het glas gebroken, maar prompt werd er een nieuw gestuurd. Snelle service, vriendelijk personeel. Niets dan lof... Ik heb eerder ook al lijstjes gekocht bij Lijsten Toko. Helaas was tot twee keer toe het glas gebroken, maar prompt werd er een nieuw gestuurd. Snelle service, vriendelijk personeel. Niets dan lof voor dit bedrijf.

Mieke Kasbergen

Mooie foto lijsten en ook de maat die ik zocht. Bijna niet te vinden 15cm x 15 cm.
Mooie foto met Willeke Alberti samen met mijn moeder en ik.

Beschrijf hier uw ervaring:

Ruime keuze en mooie fotolijsten van goede kwaliteit, en mooie prijs

Super makkelijk en vele aparte maten

Beschrijf hier uw ervaring:

Veel afwijkende maten en het is fijn om toch keuze te hebben in soorten lijst