bea kamp

Heel snel en netjes geleverd.

Beschrijf hier uw ervaring:

Makkelijk te bestelen en je wordt goed op de hoogte gehouden.

J. Kant

Goede ervaring.

Beschrijf hier uw ervaring:

Goede ervaring, snelle en nette verzending. Plaatje/ foto van de achterkant van het product op de site lijkt me een verbeterpunt. Zo weet je goed het ophang of neerzet manier/ systeem.

Oma Zwaan.

Prima !

Prima !

Hilde

Lijsten besteld en in prima orde ontvangen. Ze waren erg goed ingepakt om beschadiging te voorkomen.

Snelle levering!

Super geleverd en ziet er netjes uit

Voor het eerst twee lijsten besteld, ziet er goed uit! Website is ook duidelijk, vooral de lijst met maten (met en zonder passe-partout) en wat dan waar in past

Alles oké

Werkt prima

Beschrijf hier uw ervaring:

snelle levering en goede tijds aanduiding

Marjolein

Ruime keus en snelle levering

Beschrijf hier uw ervaring:

Via de overzichtelijke website heb ik snel een fotolijst naar wens kunnen vinden.
De levering was snel en het product kwam precies overeen met de duidelijke foto's van de website.
Ruime...
Ruime keus en een goede service.
Bij Lijstenoko zal ik zeker nog eens bestellen.

Lucia Lamers

Heel positief in alle opzichten!

Beschrijf hier uw ervaring:

De keren dat ik met Lijsten Toko te maken heb gehad heb ik als zeer postitief ervaren. Snelle en correctie afhandeling van de bestelling. Ook de reclamaties zijn naar volle tevredenheid... De keren dat ik met Lijsten Toko te maken heb gehad heb ik als zeer postitief ervaren. Snelle en correctie afhandeling van de bestelling. Ook de reclamaties zijn naar volle tevredenheid geregeld.
Ik bestel de volgende keer zeker weer bij dit bedrijf.

S.C.E Nijmegen

Prima snelle levering

Beschrijf hier uw ervaring:

Goed, zoals ik het verwacht van een bedrijf