Willeke De Ridder

Duidelijke site, je ziet snel welke maten en kleuren er beschikbaar zijn.

Beschrijf hier uw ervaring:

Snelle levering en super goed verpakt.

Richard van de Lagemaat

Nou, ik zocht een glasplaatje 13 x 13 cm om op te 3d printen. ik ben tevreden met mijn glasplaat, er zat alleen wel allemaal zooi omheen.

Beschrijf hier uw ervaring:

geen problemen gehad, het is een webshop die werkte

Stefan

Top service en super snel geleverd.

Beschrijf hier uw ervaring:

Top levering product was op voorraad volgende dag gelijk in huis.

Dol blij waren wij toen wij bij Lijstentoko.nl zes dezelfde lijsten konden bestellen. Geen winkel in en winkel uit meer, waar we nooit de lijst konden vinden die wij zochten. Precies de maat en de... Dol blij waren wij toen wij bij Lijstentoko.nl zes dezelfde lijsten konden bestellen. Geen winkel in en winkel uit meer, waar we nooit de lijst konden vinden die wij zochten. Precies de maat en de kleur, ook dat nog en de volgende dag al in huis. Dus binnen 24 uur hingen de zes lijsten aan de muur. Iedereen die binnenkomt, roept er over. Onze hartelijke dank!

Linda de Wit

Eindelijk bij Lijstentoko gevonden Wat Ik zocht. Duidelijke maat omschrijving, niet te duur en snel geleverd.

Lijsten van goede kwaliteit, snelle levering

Beschrijf hier uw ervaring:

Bestelling was met track&trace goed te volgen en werd zoals beloofd keurig op tijd geleverd. De vier bestelde lijsten waren netjes verpakt en zijn van goede kwaliteit. Wat ons betreft een goede... Bestelling was met track&trace goed te volgen en werd zoals beloofd keurig op tijd geleverd. De vier bestelde lijsten waren netjes verpakt en zijn van goede kwaliteit. Wat ons betreft een goede ervaring met LijstenToko.nl.

Miranda Vleghels

Goede kwaliteit, goede verzorgt mooie pagina om leuke lijsten uit te zoeken, het spreek me goed aan.

Beschrijf hier uw ervaring:

ik ben goed te vrede met de lijsten ,die ik heb ontvangen,.

Prima duidelijke website

Prima snelle service

Lijst op maandag, laat, besteld en woensdag op door transporteur aangegeven tijd afgeleverd.
De lijst zelf is mooi strak, precies wat wij zochten en hangt al met dierbare foto’s op een prominente plek in huis
De lijst was uitgerust met degelijke klemmetjes en straalt ook leeg kwaliteit uit. Makkelijk uit te kiezen uit groot assortiment. lijstentoko zal door ons vaker worden benaderd vrees ik.

Beschrijf hier uw ervaring:

Grote keuze uit mooie kwaliteitsproducten van precies onze smaak en ongetwijfeld voor ieders smaak wat wils. . Snelle en gemakkelijke orderafhandeling en verzending. Alleen de verpakking: de omvang... Grote keuze uit mooie kwaliteitsproducten van precies onze smaak en ongetwijfeld voor ieders smaak wat wils. . Snelle en gemakkelijke orderafhandeling en verzending. Alleen de verpakking: de omvang van de grote doos was een veelvoud van die van de lijst, maar ook dat is omgezet in een voordeel: de doos en het verpakkingsmateriaal zijn recyclebaar oud papier en

Typische Tekeningen

Ruime keuze aan lijsten en makkelijk te bestellen.

Beschrijf hier uw ervaring:

Ik vond Lijstentoko via Google en was verrast door het grote aantal soorten fotolijsten dat er wordt aangeboden. Ik was al een tijdje op zoek naar vierkanten lijsten en had deze binnen de kortste... Ik vond Lijstentoko via Google en was verrast door het grote aantal soorten fotolijsten dat er wordt aangeboden. Ik was al een tijdje op zoek naar vierkanten lijsten en had deze binnen de kortste keren gevonden op de website. Deze werden vervolgens ook vlot bezorgd.