Snel gevonden wat ik nodig had en snel besteld

Perfect en snel

Snelle levering.

Duidelijk bestelproces.

J.M. Schoeman

Heb een aantal lijstjes in het wit besteld. Echt super mooie strakke lijstjes! Prijs kwaliteit is echt heel erg goed!
Hier kom ik zeker nog eens terug, TOP!

Prima bedrijf!

Nele Deroy

Alles supergoed verlopen! Een ruim assortiment. De omschrijvingen op de website komen overeen met de bestelde producten. Ook de levering van de lijsten is gebeurd zoals aangekondigd op de website.... Alles supergoed verlopen! Een ruim assortiment. De omschrijvingen op de website komen overeen met de bestelde producten. Ook de levering van de lijsten is gebeurd zoals aangekondigd op de website. Een aanrader om te bestellen! Ik heb jullie website al opgeslagen bij mijn favorieten voor de toekomst.

Hanse

Goed bedrijf, we hadden ze de andere dag keurig goed verpakt binnen, handig om zo op te hangen en staan erg leuk.

Beschrijf hier uw ervaring:

prettig bedrijf om bestellingen te plaatsen, duidelijk en vertrouwd.

Goede en snelle afhandeling.

Meijer

Prima bedrijf; duidelijke site (hoewel wel veel lijsten niet op voorraad) en snelle en correcte levering.

marian

Vond deze site op internet en zag mooie lijsten voor mijn diamond painting heb er 2 besteld verzending was top binne 2 dagen in huis en super netjes verpakt

Beschrijf hier uw ervaring:

heb er top ervaring mee alles netjes op tijd en super verpakt thuis gekregen

Y. Snaterse

Snelle levering, mooi product, dus dikke pluim!

Zeer prettig!

Goede service

Beschrijf hier uw ervaring:

Ik had 15.15 uur besteld, toch was het de volgende dag al binnen!