Mooie lijst ontvangen. De achterkant met al die pinnetjes zou misschien wat effectiever kunnen. Je haalt soms je nagels eraan kapot.

Beschrijf hier uw ervaring:

Vlotte bezorging en prima verpakt.

Stefan Christiani

Site gevonden op internet.
Hebben erg veel in collectie zitten.
Helaas hetgeen wat we wilden hebben was niet op voorraad.
De lijst dit we als alternatief hebben besteld was niet...
Site gevonden op internet.
Hebben erg veel in collectie zitten.
Helaas hetgeen wat we wilden hebben was niet op voorraad.
De lijst dit we als alternatief hebben besteld was niet naar wens.
We wilden de lijst hebben met passepartout van 20x30 cm.
Helaas blijkt de lijst 20 x30 te zijn wat op de website niet duidelijk stond vermeld.
Terugsturen wordt helaas te kostbaar dus hebben nu de lijst over.
Moet zeggen dat ik niet gebeld heb vantevoren maar de omschrijving leek duidelijk voldoende. Jammer.

Zie hierboven

Reactie Lijstentoko:

Beste Stefan,
Bedankt voor het schrijven van uw review.
U mag uiteraard gebruik maken van de zichttermijn van 30 dagen indien een product niet aan uw wens voldoet.
In de beschrijving...
Beste Stefan,
Bedankt voor het schrijven van uw review.
In de beschrijving van elk artikel staat vermeld dat de bestelmaten de glasmaten van de artikelen zijn. Dit is de maat die u nodig hebt wanneer u een foto beeldvullend in wilt lijsten.
Bij fotolijsten die voorzien zijn van een passe-partout vindt u in deze beschrijving tevens het bestelmaat - binnenmaat schema zodat u kunt zien bij welke bestelmaat welke binnenmaat hoort.
In dit geval zou u formaat 30x40cm of 30x45cm kunnen bestellen. Deze formaten hebben een binnenmaat van 20x30cm wanneer u gebruik maakt van het gratis meegeleverde passe-partout.
Pieter
Lijstentoko.nl

Prima service, snel, duidelijk, prima kwaliteit

Zie boven

Prijs

LijstenToko heeft grote keuze.
Prijs relatief hoog, echter mn de aanwezige afwijkende afmetingen aanbod maakt dit goed

Beschrijf hier uw ervaring:

Grote keus, goede site, nette verpakking, snelle levering.

Han

Zocht een fotolijstjes 20x20 cm en dat was gedoe tot ik op de site van Lijstentoko.nl terecht kwam. Een paar klikken en het was gefixt . Levering ook vrij vlot en efficient via DHL (levering rond... Zocht een fotolijstjes 20x20 cm en dat was gedoe tot ik op de site van Lijstentoko.nl terecht kwam. Een paar klikken en het was gefixt . Levering ook vrij vlot en efficient via DHL (levering rond etenstijd) : de lijstjes zelf zijn prima .

Denken mee

Beschrijf hier uw ervaring:

Lijstentoko prima, maar aflevering ??????? Was voor Kerst maar heb niets in huis. DPD zat in aflevering, maar door omstandigheden afgelopen vrijdag niets geleverd door overmacht!!!!! Excuses. DPD... Lijstentoko prima, maar aflevering ??????? Was voor Kerst maar heb niets in huis. DPD zat in aflevering, maar door omstandigheden afgelopen vrijdag niets geleverd door overmacht!!!!! Excuses. DPD vrijdagavond nog een mail gestuurd, maar ook zaterdag niets gezien. Er is niemand bereikbaar. Krijg lijsten misschien komende woensdag ??? Aflevering waardeloos, omdat ook niemand bereikbaar is bij DPD.

Snel simpel en goed

Jeanet

Prima. Snelle levering. Alles in goede orde ontvangen.

A. Beerepoot

Bestelling van 5 lijsten