Tine

Snel thuis en zeer goed verpakt.
Het zijn mooie lijsten.
Wij zijn zeer tevreden.

Fijn alles snel geregeld

Levering, verpakking, alles was prima kon niet beter!

Beschrijf hier uw ervaring:

Was ons eerste bestelling en die ging heel vlot!

Bert

Ik heb een 20x20cm lijst gekocht met doel om het op te hangen. Het daarvoor bestemde beugeltje, tsja daar past geen normale schroefkop of spijkerpok in of het moet zo klein zijn. Maar het moet op... Ik heb een 20x20cm lijst gekocht met doel om het op te hangen. Het daarvoor bestemde beugeltje, tsja daar past geen normale schroefkop of spijkerpok in of het moet zo klein zijn. Maar het moet op een betonmuur hangen dus is de minimum boormaat zo'n beetje 5mm en daar blijft een heel klein spijkertje niet in hangen. Ik heb van alles geprobeerd, ben toch niet echt onhandig maar uiteindelijk is na diverse pogingen met verschillende haakjes e.d. het lijstje dan toch kapot gevallen. Helaas, voor mij dan toch een slecht product.

Heb ik net al gedaan

Reactie Lijstentoko:

Beste Bert,
Het door u gekozen artikel is een zeer klein artikel en hoeft door het geringe gewicht slechts met een kleine spijker of schroef op te worden gehangen.
Een schroefkop van...
Beste Bert,
Een schroefkop van maximaal 3mm is voldoende.
Lijstentoko.nl

Je bestelt en krijgt het vlot en goed verpakt binnen.

Beschrijf hier uw ervaring:

Goed! Kwaliteit en service!

Mooi product voor een goede prijs.

Beschrijf hier uw ervaring:

Snelle verzending en verwerking.

GerardB

Perfecte communicatie en levering.

Beschrijf hier uw ervaring:

Na enig googlen kwam ik op de site van lijstentoko.nl en wilde lijsten bestellen die niet voorradig waren. Met een mail informatie over de verwachte levertijd ingewonnen. Goed dat ze mee dachten, ik... Na enig googlen kwam ik op de site van lijstentoko.nl en wilde lijsten bestellen die niet voorradig waren. Met een mail informatie over de verwachte levertijd ingewonnen. Goed dat ze mee dachten, ik kreeg een mail terug dat ze nog niet wisten wat de levertijd was maar dat er wel een soortgelijke lijst is die wel geleverd kon worden. Daar de fotolijsten zijn voorzien van glas, hield ik mijn hart vast, echter de levering kwam super snel binnen en bijzonder goed verpakt. Dank jullie wel.

Mieke

Alles netjes en goed ingepakt

P.Klingeman

LijstenToko heeft snel en correct geleverd
Het bestelde lijstje was alléén bij LijstenToke te koop
Prima kwaliteit tegen een zeer aanvaardbare prijs
We zullen zeker weer gaan...
LijstenToko heeft snel en correct geleverd
Het bestelde lijstje was alléén bij LijstenToke te koop
Prima kwaliteit tegen een zeer aanvaardbare prijs
We zullen zeker weer gaan bestellen bij LijstenToko

Super service. Lijstje kwam uit pakket en was gebroken. Dezelfde dag is er weer een nieuw lijstje toegezonden.