Corola Posthuma

Makkelijk te bestellen en snel geleverd!!

Beschrijf hier uw ervaring:

Alles goed verpakt mocht het zo zijn dat er een beschadiging is, foto naar hun toe mailen en het wordt geregeld . TOP!!!

Wendy R

Heel duidelijke website en veel aanbod!

Beschrijf hier uw ervaring:

Ik zocht een lijst in een niet heel erg courante maat. Na veel onderzoek op internet kwam ik uit bij de website van lijstentoko. Wat een aanbod....het was nog moeilijk kiezen!!
Direct 3...
Direct 3 lijsten besteld. De lijsten werden keurig op de beloofde dag bezorgd. Zeer goed verpakt! Bedankt!

Roxy

Prima lijst .
Goed verpakt en snelle levering.
Zou ik zo weer kopen.

Beschrijf hier uw ervaring:

Prima en snelle levering.

Snel geleverd, goede kwaliteit, goede prijs.

Beschrijf hier uw ervaring:

Duidelijke website en snelle bezorging.

Snelle bezorging.

Mar10e

Mooie lijsten, goede prijs en snelle levering.

Beschrijf hier uw ervaring:

Snelle levering en heel goed verpakt

Op internet gekeken naar fotolijstjes, besteld, betaald en geleverd binnen 24 uur. Perfect!

Ik had een nadelige feedback gegeven maar deze was niet terecht. Ik heb niet de gelegenheid gegeven om een passende oplossing te zoeken. Nu ben ik na de negatieve feedback wel gemaild met verzoek... Ik had een nadelige feedback gegeven maar deze was niet terecht. Ik heb niet de gelegenheid gegeven om een passende oplossing te zoeken. Nu ben ik na de negatieve feedback wel gemaild met verzoek voor gegevens en om alsnog een gelukkige klant te worden. Dit was direct de volgende dag al en dat vind ik top. Het product is verder top en we gaan het een mooi plekje geven bij de ontvanger.

Beschrijf hier uw ervaring:

Snelle levering, snelle reactie en actie.

Voor 15:00 uur besteld, is inderdaad de volgende dag 's ochtends vroeg al bezorgd.

Beschrijf hier uw ervaring:

Zeer snelle levering. Mooie lijstjes ontvangen !

Brunie Ponsen

Goede service en snelle levering

Beschrijf hier uw ervaring:

dit is de eerste keer dat ik wat besteld heb en dat is mij prima bevallen