Jansen

Duidelijke web site; goede track and trace; mooi product! Helemaal goed???

Lidy

De site is duidelijk, de levering snel!
De site is duidelijk, de levering snel!
Ik bestelde voor n foto van 20x20 een bijpassende lijst en passe-partout van 30x30 - dat zou de juiste maat zij - maaaar... er is slechts 1 mm rondom overlap door de passe-partout! Wel heel erg weinig!! Ik hoop dat ik het goed voor elkaar krijg, maar zou het prettig hebben gevonden als er iets meer overlap geweet zou zijn!

R Heuer

Voldeed aan de verwachting, snelle levering

nvt

Snelle levering, mooie lijsten.

Beschrijf hier uw ervaring:

Snelle levering en goede producten

Aniek

Supersnel geleverd, goed verpakt, goede kwaliteit, snelle reactie van klantenservice gekregen op een vraag om twee zendingen te combineren tot één zending.

van Dijk

Levering is snel. zeker een pluspunt.
Ik heb twee lijstjes van 10x10 cm besteld. Probleempje is echter wel dat de lijstjes niet fatsoenlijk rechtop kunnen staan.
Als ik het clipje aan de...
Levering is snel. zeker een pluspunt.
Als ik het clipje aan de achterkant uitzet, en het fotolijstje wel neerzetten, dan staat het lijstje heel erg schuin naar achter. (het clipje aan de achterkant is dus te kort) Niet mooi dus.

Beschrijf hier uw ervaring:

Website is goed en netjes. erg overzichtelijk. levering ook lekker snel. Ook kwaliteit van het product ben ik minder enthousiast. Zie beschrijving hierboven.

Reactie Lijstentoko:

Beste Van Dijk,
Bedankt voor uw feedback.
Wij zullen dit terugkoppelen naar de fabrikant.
Pieter
Lijstentoko.nl

Goede website. Alles klopt.

Beschrijf hier uw ervaring:

2 Fotolijstjes besteld en volgende dag al zorgvuldig ingepakt in huis.
2 Fotolijstjes besteld en volgende dag al zorgvuldig ingepakt in huis.
Fijn dat Lijsten Toko kleinere vierkante fotolijstjes verkoopt in winkels zijn die bijna niet te koop alleen maar grotere vierkante afmetingen.

Bestelling wordt zeer snel verstuurd en heel goed verpakt. Het geheel is zeer zorgvuldig verzorgt.

Beschrijf hier uw ervaring:

Het bedrijf doet voor zover ik weet wat het beloofd

Duidelijke website

Beschrijf hier uw ervaring:

Snelle levering en bovendien goede verpakking

Prima site en keurige levering

Beschrijf hier uw ervaring:

Nog nooit eerder van gehoord. Via Google gevonden.