Angelique Borgers

Duidelijke navigering website, snelle betaling, mooie lijst, goede service!

Beschrijf hier uw ervaring:

Mooie hoogwaardige lijst, betaling ging ook vlekkeloos, en de levering ging snel. Al met al goede service, graag weer!

Via internet eenvoudige manier van bestellen en snelle levering. Meer is niet nodig !

Beschrijf hier uw ervaring:

Levering is idd gedaan binnen de afgesproken tijd en eenvoudig. Via track en tracé te volgen.

Geelen Christiane

Zeer tevreden snelle levering alles heel netjes verpakt fijn zo

Kees

Duidelijke webwinkel met groot assortiment.
In mjn geval was er maar één exemplaar van een fotolijst in de webwinkel beschikbaar terwijl ik er twee wilde hebben.
Één telefoontje naar...
Duidelijke webwinkel met groot assortiment.
Één telefoontje naar LijstenToko.nl was voldoende. De volgende dag had ik mijn lijsten goed verpakt in huis.
Volgende keer zeker weer naar deze webwinkel!

Snel bezorgd echter helaas nog niet thuis afgeleverd.. ook niet bij buren afgegeven dus ik eet het volgende week bij een afhaalpunt ophalen.

Reactie Lijstentoko:

Beste,
Ik zie in ons systeem dat er twee maal een bezorgpoging gedaan is en dat het pakket vervolgens naar een afhaalpunt gegaan is.
Het pakket is inmiddels afgehaald zie ik.
Met...
Beste,
Het pakket is inmiddels afgehaald zie ik.
Pieter

MG

Veel keus. Zocht een niet veel voorkomende maat in mat aluminium. LijstenToko heeft ze! Snelle levering, goed verpakt. Prachtige lijstjes.

Wil Hendriks

Perfecte en snelle levering . Voor 3 uur besteld, de volgende dag in huis

Beschrijf hier uw ervaring:

Ruime keuze, en hadden precies wat ik bedoelde

Goeie service, mooie lijsten, vooral die met een gouden rand. De lijsten die opgegeven stonden als zijnde hout, ogen niet als hout, eerder als kunststof.

Christian Traets Fotografie

Goede service en uitstekende producten!

Beschrijf hier uw ervaring:

Een uitstekende (klanten)service met een snelle respons en duidelijk antwoorden op je vragen. Ook worden de producten met zorg verstuurd en zijn de producten van uitstekende kwaliteit. Aanrader!

hennes gisele

Snelle en goede levering

Beschrijf hier uw ervaring:

ben heel tevreden ,een echte aanrader