Duidelijke website

Beschrijf hier uw ervaring:

Snelle levering, producten prima beschermd bezorgd

I van de Kamp

Perfekt

Perfekt

De website is makkelijk doorzoekbaar, en het bestelproces is eenvoudig. Ik wilde graag uit 1 lijn meerdere formaten, en dit was heel overzichtelijk te doen. De lijsten werden de volgende dag... De website is makkelijk doorzoekbaar, en het bestelproces is eenvoudig. Ik wilde graag uit 1 lijn meerdere formaten, en dit was heel overzichtelijk te doen. De lijsten werden de volgende dag geleverd, en waren supergoed verpakt.

Brigit

Duidelijke site en snelle levering

c vd waal

Fred

Goede ervaring. Snel geleverd en goede kwaliteit lijst

J.J. Bongers

Voor de eerste keer gebruik gemaakt van dit bedrijf, artikel goed afgeleverd, zag er prima uit, zal in de toekomst als het nodig is weer gebruik maken van dit bedrijf, prima service.

Beschrijf hier uw ervaring:

Voor de eerste keer, prima bedrijf

Lijsten van 20 op 20 zijn moeilijk te vinden. Via google op LijstenToKo.nl gekomen en de gepaste lijsten gevonden.

Beschrijf hier uw ervaring:

Zes lijsten besteld die perfect en on time geleverd werden. Bovendien zijn ze helemaal wat verwacht werd: mooie en goed afgewerkte lijsten! Die makkelijk zijn te vullen!

Heb 2 fotolijsten besteld, deze waren geheel volgens verwachting.
Email contact was snel en prima

Zie boven

Beschrijf hier uw ervaring:

Ik had wel gedacht dat de lijst breder zou zijn. Dat leek zo op internet.
Ik had wel gedacht dat de lijst breder zou zijn. Dat leek zo op internet.
En het glas van de lijst was zo vies dat ik het in eerste instantie niet schoon kreeg. Maar na veel poetsen en afwasmiddel is het uiteindelijk gelukt. Dat vind ik best vreemd, want zo'n lijst met glas zit nieuw in de verpakking. En het is altijd een een gok of je het glas heel kunt houden tijdens het schoonmaken.