Op uw website een mooi brocante lijstje besteld . Kreeg deze al na 2 dagen binnen. Verpakking uitstekend. Kon meteen de foto van mijn kleinzoon erin doen. Staat erg mooi. Goede kwaliteit.

Mooie producten, goede en snelle levering!

Uitstekend

Beschrijf hier uw ervaring:

Zeer snelle levering! Was iets vergeten in te vullen bij de bestelling, na de correctie was het pakketje toch de volgende dag bezorgd. Compliment

Rob van Heukelem

Het variabele 'ophanghaakje' is niet best. Beter ware het geweest twee variabele ophanghaakjes mee te leveren; je kunt daar dan zelf een dunne ijzerdraad o.i.d. tussen maken, wat de... Het variabele 'ophanghaakje' is niet best. Beter ware het geweest twee variabele ophanghaakjes mee te leveren; je kunt daar dan zelf een dunne ijzerdraad o.i.d. tussen maken, wat de ophangmogelijkheden en kwaliteit zeker ten goed zal komen.

Beschrijf hier uw ervaring:

Ik ben blij met de keuzemogelijkheden. De lijst zelve, de afwerking, de levertijd en de bezorging zijn prima.

Meijer

Super snelle goede levering en mooie lijstjes

Beschrijf hier uw ervaring:

Ben gewoon erg tevreden.Duidelijke site en makkelijk bestellen.

Veel keus

snelle levering

Beschrijf hier uw ervaring:

Kleurt valt iets anders uit, maar de lijsten zijn wel mooi

Monique Vd Harg

Prima! Mooie lijsten en snelle levering!

Beschrijf hier uw ervaring:

Prima. Mooie lijsten en hele snelle levering!

Beschrijf hier uw ervaring:

Overzichtelijke site, genoeg keuze en prijzen zijn niet al te duur.

Carla van opstal

Ik was lang aan het zoeken naar deze maat lijstje. Was dus heel blij dat ik op jullie site terecht kwam. Het werd keurig op tijd geleverd en zat heel goed verpakt. Kortom prima .

Heel goed