Tonnie Van Halteren

De lijstjes waren prima

Ik ben heel tevreden

Mieke Drillenburg Lelijveld

Mooi lijstje voor een dierbare foto. Netjes verzorgd

Maria Jansen

Werd snel geholpen

Peter Koome

Prima ervaring

Beschrijf hier uw ervaring:

Ook toen DPD het pakket niet afleverde heeft lijstentoko.de klacht goed opgepakt

Van Vuure

Uitstekend

Beschrijf hier uw ervaring:

Snelle levering, prima kwaliteit en prijs

Mandy

Hele mooie echo lijstjes

Jacquelien Heibrink

Kwaliteit liet te wensen over

Beschrijf hier uw ervaring:

Foto lijst voor 4 foto s besteld. Vrij snel geleverd echter de kwaliteit van de lijst incl het stukje plastic om als glas te dienen vind ok vrij prijzig voor 20 euro. Ik had wat meer verwacht.

Reactie Lijstentoko:

Beste Jacquelien,
Jammer om te lezen dat het artikel niet aan uw wensen voldoet.
U mag het artikel altijd binnen 30 dagen retourneren, u krijgt uw volledige aankoopbedrag terug.
Met...
Beste Jacquelien,
Jammer om te lezen dat het artikel niet aan uw wensen voldoet.
Lijstentoko

Esther Booij

Overzichtelijke website met veel keuze! Ook zijn de artikelen van goede kwaliteit.

Beschrijf hier uw ervaring:

Ik heb 3 fotolijsten besteld bij lijstentoko.nl. De lijsten zien er erg mooi uit en komen overeen met de afbeeldingen op de website. Helaas was 1 fotolijst stuk gegaan tijdens het vervoer... Ik heb 3 fotolijsten besteld bij lijstentoko.nl. De lijsten zien er erg mooi uit en komen overeen met de afbeeldingen op de website. Helaas was 1 fotolijst stuk gegaan tijdens het vervoer (glasbreuk). Ik heb direct en mail gestuurd naar de klantenservice. Binnen een paar minuten kreeg ik al een reactie en hebben ze een mooie oplossing gevonden. Goede producten en uitstekende service!

M vd Horst

Enorm snelle verzending

Beschrijf hier uw ervaring:

Goede service. Zeer snelle verzending. Goed verzorgd.