Resy van Leeuwen

Snelle levering, goede communicatie

Mooie merken

In zeer drukke tijden (Corona) ook voorraad actueel.

Vera

Prettige klantenservice, goed aanbod, snelle levering

Prijzen en aanbod diversiteit

op voorraad als filter toevoegen

Janneke

Like2Cook is een ontzettend klantvriendelijk bedrijf. De KitchenAid die ik had besteld had een kleine beschadiging opgelopen in de fabriek. Omruilen was geen enkel probleem en het was zelfs mogelijk... Like2Cook is een ontzettend klantvriendelijk bedrijf. De KitchenAid die ik had besteld had een kleine beschadiging opgelopen in de fabriek. Omruilen was geen enkel probleem en het was zelfs mogelijk om het afleveradres te veranderen naar een PostNL punt voor de omgeruilde KitchenAid. Iedereen aan de telefoon was erg klantvriendelijk. Nu heel erg blij met het product en zou zeker nog een keer bij Like2Cook bestellen.

Goede prijs

Geen tips

Karin

Aankoop Kitchenaid blender

Duidelijke beschrijving, beste priks

Martin

Fantastisch bedrijf !!!. Na levering apparatuur kwamen wij bij uitpakken erachter dat we het verkeerde hadden besteld, gebeld , direct reactie, sterker nog 4 uur later via een spoed levering het... Fantastisch bedrijf !!!. Na levering apparatuur kwamen wij bij uitpakken erachter dat we het verkeerde hadden besteld, gebeld , direct reactie, sterker nog 4 uur later via een spoed levering het juiste gebracht.
In een woord geweldig !!!

Reactietijd

Wendy Kuijpers

Snel en netjes geleverd.

snel geleverd, telefonisch goed te bereiken

Niets

Tinka De zwart

Uitstekend!!

Klantvriendelijk en snelle levering!!

Zo doorgaan

Nini Asaari

Geweldig

Erg behulpzaam, snelle levering en goede prijzen

P.C. v S

Goede prijs goed assortiment

Leon Meijer

Gewoon makkelijk besteld, netjes snel geleverd, prijs was behoorlijk stuk voordeliger.
Zou het volgende gelijk weer bij jullie bestellen.

Prijs was behoorlijk stuk voordeliger.
Zaterdag besteld, dinsdag geleverd, top!

Op zaterdag bestellen, staat er morgen geleverd, hierbij zou ik werkdagen van maken, zodat er staat op werkdagen besteld, volgende werkdag geleverd,. Snappen de meeste dat het weekend niet... Op zaterdag bestellen, staat er morgen geleverd, hierbij zou ik werkdagen van maken, zodat er staat op werkdagen besteld, volgende werkdag geleverd,. Snappen de meeste dat het weekend niet meetelt.
Veel succes verder.

Met vriendelijke groet Leon Meijer vloeren.