Niet alles was duidelijk maar na de bevestigingsmail een nette mail terug gehad.
Goede communicatie en voor de levering ook goed op de hoogte gehouden t/m de bezorging

We hebben de bestelling op zaterdagmiddag geplaatst en het was niet duidelijk en/of werd niet duidelijk met de bevestigingsmail wanneer de bestelling bezorgd zou worden.
Vaak bij internet...
Vaak bij internet bestellingen kan de bezorging ook in het weekend plaats vinden maar in dit geval dus niet.

Mirande

Super goed

Vind het goed hoe het is zo

Goede service, snelle afhandeling, mooie outlet

Outlet met mooie artikelen, snelle afhandeling, klantgericht

In outlet duidelijk vermelden wat er met betreffende artikel aan de hand is waarom het in de outlet staat

Marjolijn

Heel positief. Snel, afspraken nagekomen en de beste prijs.

Positief, het teruggestuurde pakket werd prompt terugbetaald, inclusief retourkosten.

L.F. Gr

Zeer Goed Vriendelijk Te woord gestaan bij Telefonische informatie

Duidelijkheid en wat vermeld wordt op website is ook echt te leveren

Gewoon zo Doorgaan !

Jesse

Goede ervaring, kitchenaid besteld met een mooie korting. Er ontbrak een onderdeel, maar deze werd dezelfde dag nog opgestuurd.

Prima, product komt overeen met de beschrijving. En volgende dag bezorgd.

David

Prettige communicatie, zeer behulpzaam met advies over alle verschillende modellen waarvan ook de nodige kennis in huis is. Uiteindelijk nog geruild voor een ander (upgrade) model machine waarbij ze... Prettige communicatie, zeer behulpzaam met advies over alle verschillende modellen waarvan ook de nodige kennis in huis is. Uiteindelijk nog geruild voor een ander (upgrade) model machine waarbij ze zeer flexibel en service gericht waren.

Ik ben uitermate tevreden over Like2Cook.

Flexibel,
Veel productkennis,
Laagdrempelig contact,
Heldere communicatie,
Zeer vriendelijk en behulpzaam...

Tip, deze ook al live toegelicht in gesprek:
Een kleine showroom waar de verschillen tussen de modellen van keukenmachines kunnen worden toegelicht en laten zien.

De Mecheleer

Goede service!

Mijn ervaring is zeer goed. Mijn bestelling was een paar dagen later dan voorzien aangekomen.Niet door hen. Ik was ongerust dat het verloren zou zijn gegaan, maar direct geholpen door hen. Gaf een... Mijn ervaring is zeer goed. Mijn bestelling was een paar dagen later dan voorzien aangekomen.Niet door hen. Ik was ongerust dat het verloren zou zijn gegaan, maar direct geholpen door hen. Gaf een zeer goed gevoel. Vlot antwoord gekregen op mails. Zou hen aanbevelen.