Matige ervaring door de omschrijving op de website.

Mooie producten op de website, ruim assortiment, website is overzichtelijk.

Als je op je website vermeld voor 16:00 besteld volgende dag in huis, en het is de volgende dag niet in huis, dan is dit jammer. Het zou handig zijn als erbij vermeld wordt m.u.v het weekend. Ik heb... Als je op je website vermeld voor 16:00 besteld volgende dag in huis, en het is de volgende dag niet in huis, dan is dit jammer. Het zou handig zijn als erbij vermeld wordt m.u.v het weekend. Ik heb het product zaterdag besteld en het was pas dinsdag in huis, terwijl ik het dus op zondag had verwacht.

Reactie Like2Cook:

Beste Kimberley, jammer om te horen dat je niet helemaal tevreden bent over de bezorging. Wij proberen op onze webshop zo duidelijk mogelijk te zijn maar waarschijnlijk heb je dit over het hoofd... Beste Kimberley, jammer om te horen dat je niet helemaal tevreden bent over de bezorging. Wij proberen op onze webshop zo duidelijk mogelijk te zijn maar waarschijnlijk heb je dit over het hoofd gezien. Het staat vermeld onder het kopje "bezorgen" bij de Klantenservice, "Bestellingen in het weekend (vanaf vrijdag 16.00 uur) worden op de eerstvolgende werkdag verzonden".

Geertje

Super goeie service

Elien

Zeer tevreden. Overzichtelijke informatie. Snelle online hulp. Snelle correcte levering.

Goede producten. Snelle levering. Goede service.

Geen opmerkingen

snelheid en duidelijkheid

nee

Goede service en als je vragen hebt worden ze correct beantwoord .

Er ontbrak iets aan de bestelling ,ik heb erover gebeld en de volgende dag had ik het in huis.

Ellen

Top

Overzichtelijke website, goeie deals, voldoende productinfo en vlotte verzending.

Enige opmerking is de betaalprocedure: ik werd doorverwezen naar paypal en dan terug naar Like2Cook waar ik nog eens definitief moest bevestigen voor de bestelling. Had dit pas na 3x proberen door... Enige opmerking is de betaalprocedure: ik werd doorverwezen naar paypal en dan terug naar Like2Cook waar ik nog eens definitief moest bevestigen voor de bestelling. Had dit pas na 3x proberen door omdat dit niet gebruikelijk is.
Misschien moeten jullie dit proces iets duidelijker maken (de noodzaak van extra bevestiging na betalen verduidelijken )

R. de Jonge

Prima levering, snel en accuraat. Zeer aante bevelen.

Goede informatie

Zeer snelle levering conform de bestelling,
beste dank!

Alles punctueel afgewikkeld.

Continu van het leveringsproces op de hoogte gebracht.

Prima, meer of anders is niet nodig