Uitstekende ervaring! Ik heb een mixer besteld, maar 1 onderdeel bleek niet in de doos te zitten. Het missende onderdeel is kosteloos nagezonden, wat niet altijd vanzelfsprekend is.

Goede service, snelle afhandeling en goede prijzen

Nvt

Janus

Eerste ervaring, en een zeer goede !

Vlotte telefonische bereikbaarheid voor vragen.

Leuke samenwerking
Geen opmerkingen alles was in orde

Mertens

Eerste keer iets besteld

Veel keuze

Niet speciaal.

Gj

Goed verpakt

Goede beschrijving van het produkt

Zeer snelle opdrachtbevestiging afstemming levering en correcte aflevering binnen 24 uur.

Snelle reavtie en aflevering

Zo door gaan.

Gert

Erg goed

Doet wat men beloofd

kemp

Erg goed,

duidelijk verhaal. eerlijk in informatie

Angela

Zeer goede service

Zeer goede winkel, veel aanbod.
Zeer goede winkel, veel aanbod.
Paar weken geleden een kitchenaid besteld bij like2cook, bij het uitpakken bleek er een beschadiging op te zitten. Telefonisch contact gehad met like2cook, ik moest een mailtje sturen met een foto van de beschadiging. Na een uurtje belde ze netjes terug dat het inderdaad niet de bedoeling is dat er een beschadiging op zit en of ik vanmiddag thuis was zodat ze iemand langs konden sturen om de Kitchenaid gelijk om te ruilen.
Op de afgesproken tijd stond er keurig iemand voor de deur om de Kitchenaid om te ruilen.
Ze hadden de nieuwe Kitchenaid al gecontroleerd of er daar geen beschadigingen op zaten.

Top Service! Nogmaals super bedankt!

Voor het verzenden van de eerste Kitchenaid belde ze ook netjes of ik hem verstuurd wilde hebben via DHL of post NL.

geen, super bedrijf!

Gwen

Goede service, goed advies, bedrijf komt afspraken na.

Via internet kopen en toch goed advies via chat en telefoon.

Pakket niet via DHL verzenden. Daardoor bij snelheid en levering 3 sterren geplaatst. Dit ligt aan DHL die niet leveren. Ze zeggen dat ze je gemist hebben terwijl je op je vrije middag wacht op je... Pakket niet via DHL verzenden. Daardoor bij snelheid en levering 3 sterren geplaatst. Dit ligt aan DHL die niet leveren. Ze zeggen dat ze je gemist hebben terwijl je op je vrije middag wacht op je pakket. Ook geen briefje in de brievenbus o.i.d. Like2cook is top, DHL bagger. (Was niet de eerste keer bij DHL)