Super

Goedkoop

Lekker snel, makkelijk en komen afspraak na.

Hebben sneller geleverd dan verwacht. Na 1600 besteld en toch de volgende dag in huis. Super!

Prima, goede en snelle levering.

Het is de eerste keer dat ik bestel bij Like2Cook en heb hierbij een goede ervaring.

Goed product. Wel iets smerig (makkelijk te reinigen) en heel klein krasje aan de onderkant. Snelle levering.

Francisco

Alle opgevraagde info klopt, prima prijs, snel bezorgd en goed verpakt. Helemaal tevreden

Will

Ik heb in het verleden al eerder bij Like2Cook een product aangeschaft, dat was naar volle tevredenheid.
Wetend dat de prijzen scherp zijn, heb ik deze week een Kitchenaid waterkoker besteld voor een goede prijs en verzending verliep prima.

Peter

Handig om bij vragen even te kunnen chatten.

Francien Roosen

Super!

Snelle service, heldere communicatie

Tweede aankoop bij jullie en voor de tweede keer zeer tevreden.Goede prijs, correcte verzending en goede communicatie.Top