Bert van Genderen

Uitstekende service zeer goed te woord gestaan

Dat het product ook werkelijk aanwezig is zodat het de volgende dag geleverd kon worden

Goed. Duidelijke website, goede prijzen, snelle verzending.

Scherpe prijzen, snelle verzending

Sem van Aerde

Een fijne site goeie chat functie voor vragen en hele leuke artikelen tegen mooie prijzen!

De snelle chatfunctie en hulp via de chat.

Geef direct aan wanneer u denkt te leveren en wie de levering doet (kan zijn dat ik dat zelf gemist heb ipv dat het er niet stond)

Don Seltenrijch

Prima bedrijf voor allerlei zaken voor in en rond de keuken

Mooie aanbiedingen en snelle levertijden

MBW

(Bewerkt)

Wederom als Top ervaren!

Nette afhandeling.

Fam. van Gent

Prima site! Het bestellen ging erg snel en gemakkelijk.

Like2Cook was de goedkoopste van alle internetaanbieders

Coolen

Ik heb recent een kitchenaid besteld uit de outlet. Werd meteen gebeld om me er op te attenderen dat er binnen twee dagen een actie kwam waardoor ik evt een nieuwe kon bestellen die (op 10% na) net... Ik heb recent een kitchenaid besteld uit de outlet. Werd meteen gebeld om me er op te attenderen dat er binnen twee dagen een actie kwam waardoor ik evt een nieuwe kon bestellen die (op 10% na) net zoveel kostte dan de outlet versie. Ik kon me bedenken en als ik dat wilde annuleren en een nieuwe bestellen. Geen gedram, gewoon uitleg gekregen wat de voor en nadelen waren. Ik heb er over nagedacht en mijn keuze overwogen. Teruggebeld, mijn besluit ( rara) kenbaar gemaakt en alles is keurig afgehandeld. Super service, aardige behulpzame mederwerkers aan de telefoon (jellie). Complimenten voor de goede service en vooral klantvriendelijkheid. Ik ben tevreden met mijn aankoop kan like2cook zeker aanbevelen!

Goede uitleg en communicatie

Nntb

Prima! Sneller levering.

Dennis Vijlbrief

Ik heb een KitchenAid keukenmixer en een paar bakmalletjes gekocht en alles is snel en prima geleverd. Daarbij is de klantenservice perfect geweest want ik was vergeten om een kortingscode in te... Ik heb een KitchenAid keukenmixer en een paar bakmalletjes gekocht en alles is snel en prima geleverd. Daarbij is de klantenservice perfect geweest want ik was vergeten om een kortingscode in te vullen en toen ik belde hebben ze dat alsnog voor me geregeld. Echt perfect.

Prijs, snelheid van afhandelen, professionaliteit, goede klanten service en duidelijke website