Duidelijke site, snel bestellen en leveren.

Snel

Eerste keer via jullie website besteld en ik ben tevreden. Jullie hebben mooie assortiment en voor wat ik zoek, hebben jullie ruime keuze. Ik heb gevonden wat ik zocht een nog wel voor een mooie... Eerste keer via jullie website besteld en ik ben tevreden. Jullie hebben mooie assortiment en voor wat ik zoek, hebben jullie ruime keuze. Ik heb gevonden wat ik zocht een nog wel voor een mooie prijs.

Mooie assortimenten, goede service en mooie aanbiedingen

Nvt

Nvt

Renate

Heel goed, snelle levering en fijn dat je met Klarna gratis achteraf kan betalen

Fijn dat er een outlet is waar B keuze producten worden aangeboden die technisch orde zijn, maar misschien minder mooi of slechtere verpakking

Fijn als je per product weet wat er precies aan mankeert om een nog betere keuze te maken

Kan niet beter: duidelijke website met veel informatie over het product, ook technische. Zoals beloofd de volgende dag bezorgd, op de aangegeven tijd.

Dat staat hierboven

Geen, zoals ik al schreef: kan niet beter.

Duidelijke website.

Bestelling geleverd op de afgesproken dag. Netjes ingepakt,

Aaltje

Zonder mee uitstekend: vlotte levering van estelde product tegen zeer concurrerende prijs!

Zeggen wat je doet en doen wat je zegt!

Nee hoor, gewoon zo door gaan.

Eddy Munnik

Top

Duidelijk

Christina

Fijne communicatie en snelle levering, heel blij met het product!

nee

nee

De eerste keer dat ik hier besteld heb, had er ook nog nooit van gehoord. Alles is goed gegaan, alleen had DHL wat vertraging dus kwam het iets later bij me binnen. Zal zeker vaker hier bestellen.

Duidelijke, makkelijke website met aantrekkelijke deals