Dirk Maekelberghe

Posi

scherpe prijzen, zeer vlug antwoord op mijn vraag.

Doe geen beroep meer op BPOST voor leveringen in België : de levering is een ramp, ik heb nog steeds mijn Kitchenaid mengkom niet ontvangen. Deze zou vrijdag ll. geleverd worden op het werk, doch... Doe geen beroep meer op BPOST voor leveringen in België : de levering is een ramp, ik heb nog steeds mijn Kitchenaid mengkom niet ontvangen. Deze zou vrijdag ll. geleverd worden op het werk, doch ik kreeg een mailtje dat er ....niemand thuis was, dit terwijl wij met 10 mensen op het kantoor zitten en er camerabewaking is zodat ik zeer goed weet dat ze niet langs zijn geweest.

Niet bijzonder

andere vervoietrder

Reactie Like2Cook:

Heel jammer dat u onze webshop slecht beoordeeld. Helaas zijn wij afhankelijk van een derde partij. Ik heb zojuist telefonisch contact met u gehad en geprobeerd uit te leggen waarom het mis is... Heel jammer dat u onze webshop slecht beoordeeld. Helaas zijn wij afhankelijk van een derde partij. Ik heb zojuist telefonisch contact met u gehad en geprobeerd uit te leggen waarom het mis is gegaan met de bezorging. Dat hadden wij overigens ook al gedaan in een e-mail. U blijft echter bij uw standpunt. Wij respecteren dat maar vinden het uiteraard wel heel jammer. Het blijft onze grootste uitdaging om van iedere klant een tevreden klant te maken!

Snel correct positief

goede prijs

Prima, vlotte levering

snelle verzending

Rolluiken Smeets

Dit is een bedrijf waar je goedkoper en veilig een bestelling kan plaatsen en dit ook nog binnen een normale levertijd geleverd wordt. Ik raad het iedereen aan

Doet wat het schrijft

Denise

Erg positief. Leuk assortiment. Op vragen wordt direct geantwoord. Spullen zijn van goede kwaliteit.

Goede klantenservice, zelfs op zaterdag.
Goede producten
Terugkoppeling als product wordt verzonden

Aangeven wat er 'mis' is met de outlet producten.

philip

Uitstekende ervaring.

Duidelijk competent en doordacht in de afhandeling.

Enkel een vel bruin papier als verpakking rond originele doos. Gezien de keuze van koerier is dat misschien wat overmoedig. Maar pakket is deze keer onbeschadigd aangekomen.

Atelier Speels Palet

Super makkelijk via de website met prima info.

Scherp geprijsd, en ruime keuze .

nvt

Supersnelle levering aan een zeer correcte prijs

Fijne communicatie en snelle levering