Correcte afhandeling vraag
Snelle service

Duidelijke website makkelijk bestellen

Neen

Ineke Veltman

Prima webwinkel. De Kitchenaid mixer die ik besteld had wilde ik ruilen. Geen enkel probleem, gelijk dezelfde dag teruggestuurd en een andere besteld. De andere kwam de volgende dag en de oude werd... Prima webwinkel. De Kitchenaid mixer die ik besteld had wilde ik ruilen. Geen enkel probleem, gelijk dezelfde dag teruggestuurd en een andere besteld. De andere kwam de volgende dag en de oude werd gelijk een dag later terugbetaald aan mij met de verzendkosten voor het aangetekend terugsturen. Ik ben erg tevreden met het apparaat dat ik nu heb en met de uitstekende service. Bedankt!

De prijzen, die zijn zeer scherp. Verder de mooie website en vooral de prima serviceverlening.

Geen enkele, vooral zo doorgaan.

Goede prijzen

Mascha

Waterkoker gekocht. Op donderdag besteld, helaas pas op dinsdag bezorgt. Verder alles wel in orde.

Duidelijke uitleg op website

Beter aangeven wanneer iets bezorgt wordt. De volgende dag geldt bij mij zeker niet. Dat was een behoorlijke teleurstelling omdat er wel reclame voor gemaakt wordt. Je wordt ook niet vertelt dat het... Beter aangeven wanneer iets bezorgt wordt. De volgende dag geldt bij mij zeker niet. Dat was een behoorlijke teleurstelling omdat er wel reclame voor gemaakt wordt. Je wordt ook niet vertelt dat het langer duurt.... gemiste kans

Snel geleverd

mail is snel binnen van je bestelling

heb ik niet, ben tevreden

Goede en snelle levering.

nada

Prima en snel gelopen.

De ingepakte spullen in d doos , daar zat geen extra materiaal tussen, dus is de verpakking van een van de producten stuk gegaan. Gelukkig het product voor zover ik kan beoordelen niet. Dit kan... De ingepakte spullen in d doos , daar zat geen extra materiaal tussen, dus is de verpakking van een van de producten stuk gegaan. Gelukkig het product voor zover ik kan beoordelen niet. Dit kan dus zeker beter!!

Uitstekende prijs voor kitchenaid accesoires

Snelle levering, lage prijs.

Snelle levering.

Ik werd keurig op de hoogte gehouden van het verloop van mijn bestelling.

Prima product geleverd, binnen een korte periode. Bezorging van DHL was ik minder over te spreken.

De bezorging van DHL. Het is wel prettig als zij ook echt komen binnen het aangegeven window