Melissa

Super snelle verzending zelfs met de feestdagen op 1 dag hier en ik ben van belgie ook de prijzen zijn voordeliger als ergens anders

Goede prijs kwaliteit snelle verzending

Geen opmerkingen ging goed

Nico Bosman

Snel en vriendelijk

goede begeleiding

Andreea Han

Ik ben echt tevreden met de behandeling van mijn bestelling. De communicatie met Jellie Huizinga was super! Hartstikke bedankt!

Goeie kwaliteit producten.

Let op aan uw webshop want sommige producten zijn niet meer te bereiken (uit van voorraad)

Héél correct, snelle respons op vragen via mail, en levering naar België binnen de 24u ontvangen !

Héél goede prijszetting en géén extra leveringskosten vanaf 100€ aankoopwaarde

Nog maar éénmaal iets besteld, voor het ogenblik is alles perfect!

Tony Janssen

Goede ervaring. Medewerker nam de tijd om dingen uit te zoeken. Ook flexibiliteit om gedane bestelling aan te passen

Klantvriendelijkheid staat hoog in vaandel. Scherpe prijsstelling.

Geen.

Geert Collet

Alles perfect verlopen

Alles ok

Niets

Devee

Van tevoren bepaald produkt opgezocht en besteld. Zeer matige website die niet uitnodigend is.

Afleverproces is ok

Website is van zeer matige kwaliteit. Kijk eens naar bol.com of coolblue. Die laten zien hoe het wel kan.

Eric de Nijs

Vanaf het eerste contact het gevoel met familie temaken te hebben. Niets was teveel en alles tot in de puntjes geregeld. Hier kom je als klant altijd terug.

Afspraak is afspraak. Geen vraag is te gek en voor alles een juiste oplossing. Ren tien met een gouden griffel.

Nog sneller zichtbaar worden via Google. Deze onderneming verdient het beste.

B. van der Cammen

Goed, snel en correct

Snel

Geen, zo door gaan. Had alleen probleem(pre) met levering product. Er moest (volgens mij) getekend worden voor ontvangst, maar is bij buren terecht gekomen. Maar kunnen jullie niets aan doen.