Prima, zeer snelle en gratis levering

Scherpe prijzen, outlet is zeer interessant
Zeer snelle en gratis levering

Peggy

Eerste keer dat ik op deze website bestelde omdat zij als enige de Vulkaanzwarte toestellen van Kitchenaid voorradig hebben. Vlekkeloze opvolging van de bestelling, snelle service, niks op aan te... Eerste keer dat ik op deze website bestelde omdat zij als enige de Vulkaanzwarte toestellen van Kitchenaid voorradig hebben. Vlekkeloze opvolging van de bestelling, snelle service, niks op aan te merken. Ik bestel hier zeker opnieuw.

Snelle levering, duidelijke communicatie.

J.hildenbrant

Voor het eerst iets besteld bij live2cook, zeer snelle levering.
Zou hier zeker vaker bestellengte.

Ontzettend goede service aan de telefoon, heel uitgebreid verteld wat het verschil tussen bepaalde apparaten was. Ik heb gesproken met Jellie

Service door de telefoon

Op de site vermelden wat het verschil is tussen de Kitchenaid types. En de afbeelding kwam niet overeen met wat ik gekocht heb. Er stond een nieuwer model afgebeeld. In dit geval geen probleem, want... Op de site vermelden wat het verschil is tussen de Kitchenaid types. En de afbeelding kwam niet overeen met wat ik gekocht heb. Er stond een nieuwer model afgebeeld. In dit geval geen probleem, want alleen de letters verschillen.
Vermelden dat als je twee pakketten bestelt, het op twee verschillende tijden bezorgd wordt op dezelfde dag.

Positieve ervaring. Je krijgt bij een telefonisch gestelde vraag een persoon aan de lijn die direct en vriendelijk antwoord. Snelle levering.

Goede telefonische bereikbaarheid en vriendelijke medewerkers

Snelle levering van een goed product voor een mooie prijs!

Goede service en snelle levering

service

nee

Marlee

Goed..alleen zit ik dus met de garantie krijg ik daar nog een bon van?

Reactie Like2Cook:

U heeft een factuur in uw mailbox ontvangen op 24-11-2016.

Waanzinnig snelle levering, goed verpakt, niets dan lof!

Snel
Betrouwbaar
Goed verpakt
Goede omschrijving

Ik kan er geen bedenken. Ga vooral zo door.

Liesbeth van Schaik

Supersnel en goed geleverd...en niet duur! De outletproducten staan ergens anders voor de adviesprijzen dus als je kleur erbij staat heb je een prima aankoop.

Snel geleverd, duidelijke website,goede producten

De eerste keer kwam de bestelling mooi verpakt met een leuke like2cooklabel dat maakte het extra feestelijk. Nu kwam de bestelling in een gewone doos...net even minder feestelijk ;-)