Slowfoody

Zeer tevreden! Snelle levering, snelle reactie op chat en scherpe prijzen.

Scherpe prijzen en snelle levering.

Ik kon op de site mijn bestelling niet terugvinden onder mijn account.

Soeppie

Keurig netjes te woord gestaan,en het bestelde product werd als cadeau thuis bezorgd. TOP.

Duidelijke info op de site en netjes geholpen via de telefoon met vragen beantwoorden.

AANKOOP KEUKENMACHINE KITCHENAID

Prettig telefonisch contact.

Snelle levering, aantrekkelijk geprijsd.

Ik ben tevreden over de dienstverlening van like2cook. Er was een bestelling gedaan met dezelfde dag afleveren, echter de voorwaarden hiervoor waren niet zichtbaar op de mobiele site (telefoon en... Ik ben tevreden over de dienstverlening van like2cook. Er was een bestelling gedaan met dezelfde dag afleveren, echter de voorwaarden hiervoor waren niet zichtbaar op de mobiele site (telefoon en iPad en dergelijke) nadat dit ook door like2cook was gecontroleerd is tegen de voorwaarden op de site toch nog een aflevering in gang gezet. Heel veel dank hiervoor. Heb nog wel een verbeter voorstel. Er zijn modules in de webshop beschikbaar die het mogelijk maken door het invoeren van een postcode en huisnummer, de invoer van het adres en woonplaats automatisch invullen...
Meer info beschikbaar op volgende url: https://www.magentocommerce.com/magento-connect/postcode-nl-address-validation.html

Bij de transporteur word de track en tracé informatie niet snel genoeg bijgewerkt. Op track en tracé staat te lezen dat de bestelling is aangekomen op het distributie centrum, terwijl deze al in de auto zit voor eindafrekening.

G

Koeiman

Werd goed geholpen door persoon in de chat. Alle vragen zijn beantwoord

Ja op elke vraag die ik had wist hij/zij het antwoord. Wist ie het niet vroeg ie vriendelijk of ik eventjes geduld had, ging die info opvragen om mij verder te helpen.

Beter overzicht van de producten. Ook bij het opvragen van producten kende get systeem het niet. Deze zijn makkelijk te traceren door produktnummer.

Carolien

Prima.

Snelle en correcte levering.

Op de website was het voor mij in eerste instantie niet duidelijk wanneer je nu wel of niet de ijsmaker er gratis bij kreeg.

Positief. Goede service, snelle levering

Prima, snel en prijstechnisch interessant

snelheid