Goede service en snelle levering. Super tevreden!

Wim vande Langenberg

Exact volgens afspraak .

Zonder poespas, gewoon duidelijk en helder

Marinus L.

In de "outlet shop" een Artisan keukenmixer gekocht, tezamen met een glazen kom en extra vlakmenger met silicone schraaprand. Zoals op de website stond vermeld konden er kleine oneffenheden in de... In de "outlet shop" een Artisan keukenmixer gekocht, tezamen met een glazen kom en extra vlakmenger met silicone schraaprand. Zoals op de website stond vermeld konden er kleine oneffenheden in de lak zitten. Inderdaad, bij de door ons aangeschafte machine zat een kleine beschadiging helemaal boven aan de rand van de vlakmenger, helemaal buiten het gebied wat in contact kan komen met het mengsel in de kom. De machine zelf en de overige appendages zijn op en top in orde. De kleur van de door ons gekozen machine (Tingrijs) komt op de website wat donkerder over dan deze in werkelijkheid is. Bij de machine was geen gebruiksaanwijzing aanwezig, echter op internet is deze snel te vinden. Mogelijk dat Like2Cook een downloadlink op de website kan plaatsen.
Contact met Like2Cook verloopt uitstekend, op vragen via e-mail wordt onmiddellijk gereageerd.
Kortom, prima winkel en prima service.

Snelle reactie op vragen.

Wellicht dat er downloadlinks op de website geplaatst kunnen worden voor handleidingen en andere documentatie.

Marc

Super snel en goedkoop

Simpelweg de allerbeste prijs. -/-30%

Ine

Top

Super snelle levering en prima prijs

Uiteindelijk tevreden. Na het terugsturen van een duidelijk gebruikte apparaat heb ik netjes een nieuwe gekregen. Snel mijn verzendkosten ook teruggekregen.

J.Graafland

Na een klacht over de geur van de waterkoker , mocht ik deze gelijk terug sturen , en had na 2 dagen al weer een andere gekregen. Uitstekende service en zeer vriendelijk aan de telefoon.
Dit...
Dit bedrijf is een voorbeeld voor zo als je een klant moet behandelen.

Zeer klantgericht!

Goede prijs, snelle levering en goede informatie over de levering.

Reactie Like2Cook:

Ik kan me goed voorstellen dat u niet tevreden bent over de snelheid van de levering echter is dat op dit moment, heel vervelend, te wijten aan PostNL. Zodra wij het aan hen aanbieden zijn wij... Ik kan me goed voorstellen dat u niet tevreden bent over de snelheid van de levering echter is dat op dit moment, heel vervelend, te wijten aan PostNL. Zodra wij het aan hen aanbieden zijn wij afhankelijk van de service van PostNL. Nogmaals excuses voor het ongemak!

Mark Duim

Top! Bij like2cook heb ik onlangs een draadloze staafmixer van Kitchenaid gekocht in een kleur die ik verder nergens meer kon vinden en ook nog eens voordeliger! Vanwege Koningsdag kon like2cook... Top! Bij like2cook heb ik onlangs een draadloze staafmixer van Kitchenaid gekocht in een kleur die ik verder nergens meer kon vinden en ook nog eens voordeliger! Vanwege Koningsdag kon like2cook mij de leverdatum niet garanderen maar ik was welkom om het artikel af te halen. Ik werd vriedelijk ontvangen en het werd ook nog eens keurig voor me ingepakt. Super! Verder vind ik dat zij een prettige goedwerkende website hebben en ze zijn goed telefonisch bereikbaar. Al met sl een zeer fijne online winkel ervaring!