Snelle levering.

Ik heb een Kitchen aid gekocht en bij levering bleek dat er geen Nederlandse stekker aan zat dit stond niet op de website vermeld. Beter dit wel te doen om teleurstelling te voorkomen. Misschien... Ik heb een Kitchen aid gekocht en bij levering bleek dat er geen Nederlandse stekker aan zat dit stond niet op de website vermeld. Beter dit wel te doen om teleurstelling te voorkomen. Misschien zelfs het verloop stekkertje er bij aan bieden is een stuk klantvriendelijker.

Prima, tweede keer dat apparaat bestel en zou er zeker weer bestellen

Ik heb gekozen voor same day delivery op vrijdag en daar extra voor betaald. Zonder enig bericht ontving ik mijn bestelling pas na het weekend. Op zich helemaal niet erg om een paar dagen te... Ik heb gekozen voor same day delivery op vrijdag en daar extra voor betaald. Zonder enig bericht ontving ik mijn bestelling pas na het weekend. Op zich helemaal niet erg om een paar dagen te wachten, maar bied dan geen same day en laat klant tenminste even weten dat het niet gaat lukken ( en compenseer voor de extra kosten die voor niets zojn betaald)

Berouwbaar bedrijf zeer vlotte levering

Mooie spullen voor een mooie prijs! Super snelle levering!

Reactie op bericht na levering zou fijn zijn

Raf Notermans

Voor het weekend een bestelling gedaan. Helaas geen bevestigingsmail van de bestelling, maar wel verder een perfecte afhandeling. Drie dagen later alles in huis.

Met name de prijs kwaliteitverhouding.

Een bevestiging van de bestelling met info over het verdere verloop.

Super tevreden!!!!!!!

Zodra ik het produkt gebruik en het zou niet functioneren, kan ik pas antwoorden op de vraag after sales.
Maar dat zal waarschijnlijk ook wel top zijn zoals de andere punten.
Nogmaals...
Maar dat zal waarschijnlijk ook wel top zijn zoals de andere punten.
Nogmaals dank. Een zeer tevreden klant. Ik zeg het verder aan mijn vrienden.
Mvg,
Narda.

Volledige site en goede service

communicatie snel en goed

Niet specifiek contact gehad, derhalve weinig te melden

Boers jp

Niet best

Heleboel

Prima service, matige informatie verstrekkeing op de site!

Het aanbieden van outletpoducten

Outlet betekend niet dat een product beschadigd is. Dit word niet direct duidelijk. Helemaal niet als je via google op een product uit komt.

Reactie Like2Cook:

Graag even de volgende reactie. Op de homepage leggen we uit wat de outlet inhoud. Ook onderaan de website staat bij informatie het kopje outlet waar we uitleggen wat er in de outlet staat. Tevens... Graag even de volgende reactie. Op de homepage leggen we uit wat de outlet inhoud. Ook onderaan de website staat bij informatie het kopje outlet waar we uitleggen wat er in de outlet staat. Tevens leggen we het nogmaals uit bij Over Ons en de outlet producten beschikken over een rood label om aan te geven dat het outlet producten betreft. Het is echter onmogelijk om per product aan te geven waarom het in de outlet staat. Het is altijd mogelijk om telefonisch contact met ons op te nemen zodat wij voor u kunnen kijken waarom het betreffende product in de outlet staat.