Danielle

Super service! De bestelde kitchenaid was snel geleverd en is echt prachtig! Ook werd er snel gereageerd na het invullen van het contact formulier! Daarnaast konden wij nog gebruik maken van de... Super service! De bestelde kitchenaid was snel geleverd en is echt prachtig! Ook werd er snel gereageerd na het invullen van het contact formulier! Daarnaast konden wij nog gebruik maken van de sinterklaas actie terwijl wij niet helemaal aan de voorwaarden voldeden. Echt super!

Super service! De bestelde kitchenaid werd snel geleverd en is echt prachtig! Ook werd er snel gereageerd na het invullen van het contact formulier. Daarnaast konden wij nog gebruik maken van de... Super service! De bestelde kitchenaid werd snel geleverd en is echt prachtig! Ook werd er snel gereageerd na het invullen van het contact formulier. Daarnaast konden wij nog gebruik maken van de sinterklaas actie terwijl wij niet helemaal aan de voorwaarden voldeden. Echt super!

nvt

L.Lips

Eerste bestelling, geen probleem gehad

ook accessoires bij de apparaten verkopen

Maarse

Zeer goed geholpen via telefoon en mail. Na telefonische informatie te hebben gevraagd en meteen te hebben gekregen, keukenmachine besteld en op gewenste datum geleverd gekregen.

Snelle en goede levering, scherpe prijs (van de outlet), Contact via mail/telefoon.

Via marktplaats ontdekt, helemaal top

goede artikelen tegen een top prijs

prima, alleen was mij niet helemaal duidelijk wanneer de levering binnen zou komen. Ik zou een track & trace krijgen maar die heb ik nooit gekregen. Maaaaar! alles was supersnel geleverd, dus... prima, alleen was mij niet helemaal duidelijk wanneer de levering binnen zou komen. Ik zou een track & trace krijgen maar die heb ik nooit gekregen. Maaaaar! alles was supersnel geleverd, dus helemaal TOP!
En een geweldige prijs voor mijn nieuwe kitchenaid!

William

Zeer tevreden over de snelle correcte levering.

Snelle correcte levering

Vooral zo doorgaan!

Sabina Marinus-Van Oijen

Mijn ervaring is heel goed met Like2Cook. Als je vragen hebt krijg je netjes en snel reactie ! Als er iets met je apparaat is helpen ze je heel goed.

Ja, een hele goede communicatie richting klanten !

Een onderdeel van het bestelde apparaat was beschadigd. Na melding daarvan, zeer snelle reactie met de mededeling dat er een nieuw onderdeel z.s.m. toegestuurd wordt.

Snelle reactie op vragen. En snelle levering. Al met al erg tevreden.

Levering en klantenservice

aog