Uiterst klantvriendelijk, betrokken en goed benaderbaar.

Klant contact, betrokkenheid, klantvriendelijkheid, snelle verzendtijd van product, problemen met producten snel en correct verhelpen.

Kees

Ik heb een keukenmachine gekocht bij Like2Cook.

Goede reactie op mijn verzoek om de levering van de keukenmachine naar een andere datum te verzetten.

Vooral zo door gaan.

Wat kan je zeggen na één keer?

Goed in gedeelde website. Gebruiksvriendelijk ook voor mensen als ik.

Wat zijn aftersales als je ze niet gebruikt. Niet zeuren en praat gewoon eens Nederlands, dat is echt niet verboden hoor.

Hofstede

Kitchenaid Artisan mixer aangeschaft in de outlet store. Ziet er perfect uit ondanks de outlet.

Jan

Snelle levering, en ronduit de goedkoopste

De scherpe prijzen, ruime aanbod

Liesbeth van Schaik

Een tijd mijzelf verlekkerd aan het mooie kitchenaid-assortiment. Toen ik eindelijk de kleur gekozen had was hij er de volgende dag al, Super!

Superblij met mijn snel geleverde Kitchenaid!

Niet van toepassing

Goed en snel geregeld.

Goede producten voor een zeer scherpe prijs.

Linda

Snelle en nette verzending,dat ik mijn Kitchen Aid pas 2 dagen later kreeg dan afgesproken was de schuld van PostNL

Verbeter het mail verkeer,ik kreeg namelijk geen orderbevestiging

Zeer snelle levering. Een outlet-aankoop gedaan. Behalve dat de doos wat beschadigd was en al eens open geweest, zag alles er verder prima uit! Zeer tevreden!

Overzichtelijke site, outlet is ook echt flink goedkoper!

Kan niks bedenken... Klantenservice niet nodig gehad!

Bram

Scherpe prijs en goede service!

Het zou fijn zijn om de dag van versturen een verzendbevestiging te krijgen, zodat je weet dat de bestelling verstuurd is. Nu kreeg ik midden in de nacht die bevestiging, maar zag ik hem pas de... Het zou fijn zijn om de dag van versturen een verzendbevestiging te krijgen, zodat je weet dat de bestelling verstuurd is. Nu kreeg ik midden in de nacht die bevestiging, maar zag ik hem pas de volgende dag.