MvW

Snelle service! Vrijdag kitchenaid classic besteld, zaterdag bezorgt! Alleen jammer dat ik niet via acceptgiro kon betalen.. Verder prima levering! Dank.

Snelle levering en goed verpakt! Goede overzichtelijke site!

Uitstekend!

Gisteren een kitchenaid foodprocessor besteld en vandaag had ik hem in huis :)
Gisteren een kitchenaid foodprocessor besteld en vandaag had ik hem in huis :)
Snelle reactie op enkele vragen gehad, apparaat netjes verpakt ontvangen en bovenal tegen een voordelige prijs!

Ga zo door met jullie bedrijf...... ??

Ineke Siersema

Prima en snel

Het was prettig om even te kunnen bellen, zo wist ik dat , hoewel het al 10 voor 5 was dat ik m'n bestelling nog kon doen en het toch al de volgende ochtend in huis had, heel fijn was dat in deze... Het was prettig om even te kunnen bellen, zo wist ik dat , hoewel het al 10 voor 5 was dat ik m'n bestelling nog kon doen en het toch al de volgende ochtend in huis had, heel fijn was dat in deze situatie.

Prima zo.
Ik hou echter niet van vervolg mails

Danique

Zeer tevreden! Keukenmixer van kitchenaid besteld. Veel goedkoper in het outlet, maar helemaal nieuw en niks aan op te merken. Ziet er super uit. Om 2 uur 's middags besteld en de volgende dag om 3... Zeer tevreden! Keukenmixer van kitchenaid besteld. Veel goedkoper in het outlet, maar helemaal nieuw en niks aan op te merken. Ziet er super uit. Om 2 uur 's middags besteld en de volgende dag om 3 uur in huis.

Prijs (nieuw product voor erg scherpe prijs)
Goed verpakt

Niet van toepassing (beter kan eigenlijk niet)

Ineke

Prima! Ik heb een Kitchenaid besteld in de outlet, ben er heel blij mee, het apparaat ziet er ongebruikt en nieuw uit. Door vakantie van Like2Cook duurde de levering langer, maar dit stond... Prima! Ik heb een Kitchenaid besteld in de outlet, ben er heel blij mee, het apparaat ziet er ongebruikt en nieuw uit. Door vakantie van Like2Cook duurde de levering langer, maar dit stond duidelijk aangekondigd op de homepage dus wist ik vantevoren. Ik heb geen direct contact gehad omdat dat niet nodig was dus daar kan ik niets over zeggen.

Goede informatie op de website over vakantie
Makkelijk bestellen en betalen
Goed product voor outletprijs

Goede prijs snelle levering super product!

Nora Kreeft

Uitmuntend

Ik bestelde per abuis een verkeerd product. Daarna het juiste. Ik kreeg per omgaand antwoord op mijn mail en het geld stond direct weer op mijn rekening. DAT noem ik service!
Hulde.

Zeer goed

Heldere communicatie en prima service.

LT

Aankoop kitchenaid robotmixer

Bieden dezelfde producten aan in outlet voor een sterk verminderde prijs ??

Over de garantie van de outletproducten kon ik zelf niets terug vinden. Misschien een tip om dit duidelijk bij de productinformatie te zetten.

Goede Service! Snelle levering! Top!

Was het huisnummer vergeten te vermelden. Werd binnen 3 uur gebeld om alsnog m'n huisnummer door te geven want het pakket ging al met de post mee. Topservice!