Stond heel vriendelijk te woord door de mevrouw en werd nog de zelfde dag opgestuurd.

Alles komt heel duidelijk en goed over. Verder prima bedrijf en site

Nee ga zo door.

Anna Sei

I recommend this store!

campaert

Heel snelle opvolging van mijn bestelling ben ontzettend tevreden. Donderdagavond besteld en zaterdag geleverd !

alles verliep heel snel en vlot dus voor mij geen

Conchita

Ik heb in de outlet een kitchenaid gekocht. De volgende dag in huis en nog helemaal nieuw in doos. Ik ben er super blij mee! Zeker een aanrader! Ik heb ook een mail gestuurd en had binnen een uur al... Ik heb in de outlet een kitchenaid gekocht. De volgende dag in huis en nog helemaal nieuw in doos. Ik ben er super blij mee! Zeker een aanrader! Ik heb ook een mail gestuurd en had binnen een uur al mijn antwoord

Snelle levering, scherpe prijzen , klantvriendelijk

Geeen

wilma

PRIMA. Keurig en snel geleverd.

Geen op dit moment

Snelle levering, erg tevreden. Goede prijs.

Bij vragen over product via mail werd ik meteen terug gemaild.

Mac

Gemakkelijk bestellen en snelle levering!

Gemakkelijkke website en snel geleverd

Tip: Bij series kan meteen een leuke aanbieding worden gedaan. In de trant van... Fijn dat u product x bij ons heeft aangeschaft. In deze lijn hebben win ook nog de producten y en z voor u waarbij... Tip: Bij series kan meteen een leuke aanbieding worden gedaan. In de trant van... Fijn dat u product x bij ons heeft aangeschaft. In deze lijn hebben win ook nog de producten y en z voor u waarbij wij u nu als extra bestelling 10% korting kunnen bieden...

Wilbert en Kasia

Super positieve ervaring!

De geleverde machine werkte niet naar behoren en zonder enige discussie zou een nieuwe worden toegestuurd en of ik de ndere terug wilde sturen. Dit echter anders opgelost en de machine persoonlijk... De geleverde machine werkte niet naar behoren en zonder enige discussie zou een nieuwe worden toegestuurd en of ik de ndere terug wilde sturen. Dit echter anders opgelost en de machine persoonlijk teruggebracht. excuses voor het ongemak ontvangen, super klant georienteerde behandeling. als pleister op de wonde voor de rit etc een mixer element ontvangen.
Een ervbaring die helaas niet al te vaak tegenwoordig meer voorkomt maar like2cook jullie zijn super en ik zal jullie dan ook zeeer aanbevelen bij kennissen, vrienden en familie en wanneer ik weer iets nodig heb bij jullie mijn bestelling plaatsen.
mvrgr
WS

Ga zo door!

Taart Fantasie

Super vriendelijk! Ontzettend snelle levering. Goede producten!