G-J Hartog

Snel en vriendelijk

Op vragen wordt bijzonder snel gereageerd, vriendelijk antwoorden

erik

Uitstekende service!

Supersnelle levering.

Marlies vd Biggelaar

Zeer positief!

Ik heb inmiddels 3 kitchenaid producten bij like2cook gekocht en ben zeer tevreden. Snel bestellen en zeer snel geleverd! Ook fijn dat dure en kwalitatief goede producten iets goedkoper gekocht... Ik heb inmiddels 3 kitchenaid producten bij like2cook gekocht en ben zeer tevreden. Snel bestellen en zeer snel geleverd! Ook fijn dat dure en kwalitatief goede producten iets goedkoper gekocht kunnen worden dan bij de reguliere webshops.

Geen wat goed is moet je niet veranderen!

weerts keukenmontage

Supersnelle levering. Heel goed.

Snel en correcte levering

W. Tilleman/Enschede

De bestelling van de Kitchenaid Artisan is heel goed verlopen hebben het één dag later gekregen dan aangegeven 2 dagen na bestelling maar dat kwam door vertraging TNT verder super service en bij... De bestelling van de Kitchenaid Artisan is heel goed verlopen hebben het één dag later gekregen dan aangegeven 2 dagen na bestelling maar dat kwam door vertraging TNT verder super service en bij vragen kun je ook bellen en ben door de mevrouw heel goed en vakkundig geadviseerd echt top service en afwikkeling. Heb de machine de 23-06-2015 besteld en 25-06-2015 geleverd gekregen

Heel goed persoonlijk advies daar ik (man) het voor de verjaardag van mijn vrouw heb besteld en top prijs nergens goedkoper te vinden

Zo doorgaan met de service

Perfect; denkt mee en is behulpzaam.

Gewoon perfect, belt ook direct terug en denkt mee.

Petra

Prima. Snelle levering en apparatuur tip top in orde!

Mandy Both

Al maanden op zoek naar een roze KitchenAid, omdat deze overal erg prijzig is steeds maar niet gekocht. Totdat ik een aanbieding van Like2cook tegenkwam. Door het betalen van de vakantie helaas even... Al maanden op zoek naar een roze KitchenAid, omdat deze overal erg prijzig is steeds maar niet gekocht. Totdat ik een aanbieding van Like2cook tegenkwam. Door het betalen van de vakantie helaas even geen geld, gelukkig konden ze m voor me apart houden zodat ik m de week erna kon bestellen. Vind m echt helemaal geweldig! Eindelijk rust in de keuken, geen herrie meer!

Enorm flexibel in het bestellen. Artikel voor me apart gehouden.