Fijn dat linnengoed klaarstaat in een mooie tas in het huisje. Op de site moest ingevuld worden met hoeveel personen we kwamen. Doordat ik daar 2 heb ingevuld, stonden er 2 tassen🥴. Aangezien we in...Fijn dat linnengoed klaarstaat in een mooie tas in het huisje. Op de site moest ingevuld worden met hoeveel personen we kwamen. Doordat ik daar 2 heb ingevuld, stonden er 2 tassen🥴. Aangezien we in hetzelde bed slapen, is er 1 set schoon retour gegaan
jeanne fokkelman
Schoon en keurig afgeleverd voor de deur
Anna Digna Beaufort
Al jaren goede ervaring mee. Professioneel, flexibel en heel vriendelijk.
Janna Flokstra
Heel fijn
Aally Molenaar
Dikke prima!
Aafke Van Wijnen
Top bedrijf
Loes Oostinga
Laagdrempelig en prima spullen en schoon
Sandra Buttinger
Ben zeer tevreden. Na overname vorige eigenaar, liep de site nog niet zo goed, maar dat is verholpen.
Rene de Schepper
Linnenverhuur Schiermonnikoog levert immer netjes de bestellingen af bij het vakantieverblijf. Er is een ruime sortering aan bestelmogelijkheden met een goede prijs-kwaliteitsverhouding. Het bedrijf...Linnenverhuur Schiermonnikoog levert immer netjes de bestellingen af bij het vakantieverblijf. Er is een ruime sortering aan bestelmogelijkheden met een goede prijs-kwaliteitsverhouding. Het bedrijf is beslist een aanrader.